dinsdag 20 september 2016

Joyful Halloween

Vandaag is het mijn beurt weer om iets te plaatsen op het blog van Sizzix. Deze keer heb ik een Halloween paperbag gemaakt. Hiervoor heb ik de nieuwe The Witching Hour lijn van Pion Design gebruikt. Ik vind hem echt super gaaf.

Wil je de originele blogpost van Sizzix bekijken? Klik dan op deze link: http://www.sizzix.co.uk/blog/?p=31116


De basis van dit project is een witte paperbag. Deze zijn zó leuk om kleine cadeautjes van te maken.
Ik ben begonnen met de Paperbag te voorzien van leuk scrappapier. In het midden heb ik een Vintage plaatje gebruikt, deze komt ook uit The Witching Hour lijn van Pion Design.


Achter het Vintage plaatje heb ik een kleine doily geplakt, deze is gemaakt met de Hello Doily stans van Sizzix. Dit is echt een leuk klein formaat Doily.
Over de afbeelding heen heb ik nog een klimop gebruikt, deze is gemaakt met de Garden Greens stans van Sizzix. De randen heb ik lichtjes aangezet met Distress Inkt Black Soot.Ook onderaan nog een Doily gebruikt, deze heb ik precies door de helft gesneden. Verder ook hier nog weer wat kleine stukjes van de klimop.
De banner met tekst en de ronde buttons heb ik uit het designpapier geknipt.

De grote inktvlek is gemaakt met de Scribbles & Splat mal van Sizzix. Vond deze wel erg leuk bij de Halloween creatie passen.
Ook links boven achter de Bingo kaartjes heb ik de Scribbles & Splats mal gebruikt, alleen heb ik hier dan de Scribbles gebruikt. In dit set zitten 4 verschillende stansmallen.

Om de Paperbag te laten sluiten heb ik wat zwarte raffia gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

PION Design - The Witching Hour - Images PION Design - The Witching Hour - COMPLETE SET PION Design - The Witching Hour - Tags Sizzix - Framelits Die Set - Thinlints Scribbles & Splat  Sizzix - Thinlits Die Set - Hello Doily Sizzix - Thinlits Die Set - Garden Greens  Papieren zakjes - wit - met blokbodem

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX