zaterdag 10 september 2016

Molotow Aqua Twin Markers - Cosmos

Vandaag wil ik jullie deze bloemenkaart laten zien, de bloemen heb ik ingekleurd met de Molotow Aqua Twin Markers. Dit is ook weer zo'n geweldig kleurmedium waar je heel veel kanten mee op kan.

Wil je er ook graag eens mee werken? Op vrijdag 21 oktober geef ik hiermee nog weer een workshop bij HobbyVision:


Ik geef die dat 2 verschillende workshops, 's ochtends de basistechnieken en 's middags een kaart in grijstinten. Lijkt het je leuk? Meld je dan aan via bovenstaande linken.


Voor deze kaart heb ik de stempel Cosmos Spray van Stampendous gebruikt. Deze stempel heb ik eerst gestempeld met Versamark en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid. Blijf het toch leuk vinden dat stempelen met witte embossingpoeder, geeft echt een mooi effect.

Rondom het afdrukje heb ik gestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies.


Hier een close-up van het afdrukje. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
* 008 Pink
* 005 Vermillion + 029 Cool Grey
* 001 Primary Yellow
* 003 Orange
* 016 Yellow Green
* 019 Brown
* 027 Neutral Grey (Schaduw)

Voor de takjes heb ik ook wat groen 016 + bruin 019 gemengd.

Om de kaart af te werken heb ik nog wat organzalint gebruikt, wat parels en een prachtige randmal van Noor! Design.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Molotow - Aqua Twin Marker - COLOUR COMPLETE SET Molotow - Aqua Twin - Blender PRO Aqua Medium refill Cling stamp - Stampendous - Cosmos Stampendous - Embossing powder - White opaqueClearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Noor! Design - Blauwe mal - Rand 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX