dinsdag 6 september 2016

Sizzix DT - Tattered Leaves

Vandaag is het mijn beurt om weer iets te plaatsen op het blog van Sizzix. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met een herfstkaart, ik vind de warme kleuren van de herfstkaarten zo ontzettend leuk om te verwerken.

Wil je de originele blogpost bekijken? Kijk dan op dit blog: http://www.sizzix.co.uk/blog/tattered-leaves/


Voor deze kaart heb ik het paperpad Canadian Fall van Marianne Design gebruikt. Ook het knipvel is van Marianne Design.


De bladeren die ik heb gebruikt zijn gemaakt met de Bigz Die Tattered Leaves van Sizzix. Dit is een dikke stans, als je deze wilt gebruiken in de Big Shot heb je alleen de 2 snijplaten nodig, het platform moet je bij deze stansen niet gebruiken. Deze mal is dus helaas niet geschikt voor de Double Do en de Trouvaille.


Ik heb de bladeren uit Kraft Cardstock uitgestansd en daarna op kleur gebracht met Distress Inkt. Ik heb hiervoor de kleuren Peeled Paint, Barn Doorn, Fossilized Amber en Rusty Hinge gebruikt. Om de kleuren goed te blenden heb ik een Blending Tool gebruikt.

Op de blaadjes heb ik wat druppels gemaakt met de Dimensional Magic van Mod Podge.


Ook heb ik nog wat Klimop blaadjes gebruikt, hiervoor heb ik de Thinlits - Garden Greens stans van Sizzix gebruikt. In dit set zitten meerdere soorten blaadjes, o.a. ook deze mooie klimop. 
Verder heb ik wat Home Decoration "prut" gebruikt zoals de gekleurde piepschuim balletjes en de eikels. Dit heb ik bij de Action gekocht. 


In de rechter hoek heb ik nog de Mixed Media #3 stans gebruikt. Achter het stenen muurtje heb ik wat donkerder designpapier geplakt zodat de stenen iets beter opvallen. Over de stenen muur heb ik ook nog wat klimop geplakt.

Ook kan je hier goed zien dat ik achter het herfstplaatje nog de mooie Doily mal van Sizzix heb gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Sizzix - Thinlits Die Set - Mixed Media #3 Sizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2 Sizzix - Thinlits Die Set - Garden Greens Big Shot Tool Caddy Big Shot Accessoires - Precision Base Plate (Big Shot) Big Shot Express Machine - Electrisch Marianne Design - Pretty Paper Bloc - Canadian fall Marianne Design - Knipvel Autumn Animals - Fox ModPodge - Dimensional Magic Distress Inkt - Mini - Barn Door Distress Inkt - Mini - Peeled Paint Distress Inkt - Mini - Rusty Hinge Distress inkt - Mini - Fossilized Amber Nellie`s Choice - Ink applicator - rond

3 opmerkingen:

  1. Wow zoveel moois te zien .
    Ontzettend mooie herfstkaart mooi van kleuren leuk plaatje top hoor !
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig herfstachtig kaartje! Er zijn zoveel mooie details te zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX