zaterdag 30 maart 2019

Ticektmal hart - Ik ben trots op je...


Vandaag wil ik jullie nog weer even een creatie laten zien waarbij ik een ingekleurde bloemenstempel van Janneke Brinkman heb verwerkt. 


Deze keer heb ik voor de basis van de kaart de nieuwste Ticket mal van Studio Light gebruikt. Deze heb ik uitgestansd met Aquarelpapier wat Strathmore. Dit vind ik zelf wel erg prettig papier om mee te werken als ik met een aquarelverf ga werken.

Op dit hart heb ik de mooie bloemenstempel van Janneke Brinkman gestempeld met de Versafine Clair Nocture. Daarna heb ik mijn stempel gemaskeerd met het maskingpaper en heb ik er een achtergrond bij gemaakt. Voor de achtergrond heb ik gewerkt met de Make ART Blendable Dye inkten van Wendy Vecchi, ik heb de kleuren Thistle, Fern Green en Garden Patina gebruikt. Deze heb ik aangebracht met de Blending Brushes. Daarna heb ik over de achtergrond nog wat mask stencils verwerkt en her en er een paar stempels afgedrukt.


De teksttempel is ook van Studio Light, van Diny Sprakel. Deze heb ik met de Versafine Nocturne gestempeld en daarna de WOW embossingpoeder Clear Gloss er overheen gestrooid en dit verhit. Hierdoor ligt je stempel er net iets dikker bovenop.

Deze keer heb ik mijn bloem ingekleurd met de Derwent Inktense Travel set. Deze aquarelverf is echt heel fijn, heeft een hele mooie intense kleur en je kunt laagjes over elkaar gaan aanbrengen zonder dat het in elkaar over gaat lopen. Deze verf wordt namelijk permanent na het drogen, terwijl gewone waterverf weer geactiveerd wordt zodra je er een nieuw laagje overheen zet.

Als finishing touch heb ik nog wat Fran-táge Chunky White over de kaart gestrooid en op de blaadjes wat dauwdruppels gemaakt met de Glossy Accents.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Ranger MAKE ART - Blendable Dye Ink Pad - Fern Green Ranger MAKE ART - Blendable Dye Ink Pad - Garden Patina Ranger - MAKE ART Dye Ink Pad - Thistle  Picket Fence Studios - Blender Brushes (set) 10/Pkg Strathmore - Watercolor Paper Pad - 9"X12" Derwent - Inktense - Paint Pan Travel Set 12 kleuren Studio Light - Clearstamp Janneke Brinkman - STAMPJBS04  Studio Light - Ticket mal Essentials 166 Studio Light - Diny`s Signature Collection - Clearstamp STAMPDS03 Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Chunky White Masking Paper / Maskeerpapier- A4 - 10 vel Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp SL340 Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge Mix Pronty by Jolanda de Ronde - Mask stencil - A4 Grunge Objects Ranger - Glossy Accents - mini WOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Clear Super Fine    

3 opmerkingen:

 1. Super leuk geworden, kom de stansen 13 april in de winkel bekijken, om te kijken welke ik ga kiezen...
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
  gclubwin168

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Jenine Super dat je de gebruikte materialen erbij vermeld hele mooie creatie!! groetjes Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX