zondag 3 maart 2019

Art Journal - Art is like a storm

Vandaag wil ik jullie weer een pagina laten zien uit mijn Art Journal van Art by Marlene. Deze keer heb ik een achtergrond gemaakt met de Distress Oxide Sprays en heb ik de nieuwe Grunge Collection 2.0 van Studio Light gebruikt.


Voor deze pagina heb ik wel zelf wat pagina's op maat gesneden omdat ik eerst even de sprays wilde testen. Ik heb hiervoor het Watercolor Paper 300 grams van Vaessen Creative gebruikt. Dit is echt heel fijn Watercolor Paper om op te werken.

Ik heb 3 kleuren Sprays gebruikt voor de achtergrond: Picket Raspberry, Peeled Paint en Faded Jeans. Daarna heb ik een maskstencil genomen uit de Grunge Collection, deze heb ik op mijn achtergrond gelegd en door het mask heen gesprayed met de kleur Fossilized Amber. Dit geeft ook wel weer een heel gaaf effect.

Op de achtergrond heb ik diverse stempels uit de Grunge Collection gestempeld, ik heb dit met de Archival Inkt gedaan. (Jet Black, Cobalt Blue en Fern Green). 

Ook heb ik nog wat stempels met Emboss it inkt gestempeld en daar witte embossingpoeder overheen gestrooid. Dit geeft ook wel weer een heel mooi effect.

Verder heb ik nog een mask stencil gebruikt en hierbij de Finnabair Icing Paste Lucky Emerald gebruikt. Dit geeft nog even weer net iets extra's aan de pagina door de glans.

De teksten komen uit een stickerboekje van Art by Marlene. De stempels van de harten en de bloemen heb ik nog een keer extra gestempeld en ingekleurd met de LIGHT markers van Studio Light. Voor de afwerking nog wat doodles gemaakt met de witte signo uniball pen, de zwarte Posca en wat WOW embossing bright white ultra high gebruikt voor de witte stipjes.

Ik hoop dat ik jullie met deze pagina weer kan inspireren. Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Distress Oxide SPRAY - Picked Raspberry Distress Oxide SPRAY - Peeled Paint Distress Oxide SPRAY - Fossilized Amber Distress Oxide SPRAY - Faded Jeans Studio Light - ART BY MARLENE 2.0 - Ringband Journal 145 x 190mm Studio Light - Clearstempel Grunge Collection 2.0 - STAMPSL365  Studio Light - Clearstempel Grunge Collection 2.0 - STAMPSL363 Studio Light - Clearstempel Grunge Collection 2.0 - STAMPSL362  Studio Light - Clearstempel Grunge Collection 2.0 - STAMPSL359  Studio Light - Mask Stencil A5 Grunge Collection 2.0 - MASKSL17 Studio Light - Mask Stencil A5 Grunge Collection 2.0 - MASKSL14  Finnabair Icing Paste - Lucky Emerald Finnabair - Art Basics - Mixed Media Silicone Brush 1 Ranger - Emboss-It Ink Pad - Grey  Ranger Archival inkt - Wendy Vecchi - set 4 Ranger Archival inkt - set 2 Ranger - Archival inkt - Jet Black WOW Embossingpoeder - Bright White Ultra High Florence - Aquarelpapier Texture 300g - 30,5x30,5cm - (x5) Studio Light - Light Marker - Chique (MARKER05) Studio Light - Light Marker - Industrial (MARKER08) Studio Light - ART BY MARLENE 2.0 - Sticker Set

2 opmerkingen:

  1. Ge-wel-dig...onwijs gaaf, meteen zin om met mijn oxides sprays aan de slag te gaan.
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX