donderdag 28 maart 2019

Fold Card Art - Life Stories

Een tijd terug heb ik tijdens een LIVE uitzending deze creatie al gemaakt met het prachtige papier van Mintay Papers - Life Stories. Het papier van Mintay is wel 1 van mijn favoriete merken, dit merk heeft zulk prachtig papier.


Voor de basis van deze kaart heb ik de Fold Card Art - Circle van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze  heb ik uit het Florence Kraft cardstock uitgeknipt. Dit is een leuk model waar je weer diverse kanten mee op kunt. Ik heb achter het designpapier nog een stukje van de labelpons gebruikt zodat je een mooiere sluiting kunt maken. Ik heb deze creatie gesloten met een stuk zwart kant.

Op de voorkant heb ik verder niet zo heel veel decoratie gedaan omdat ik dit zonde vond, het papier met al die leuke elementen is al zo mooi!


Als je de kaart openklapt zie je aan de linkerkant nog een leuke pocket, deze heb ik gemaakt met het Journal Pocket Punchboard van We R Memory Keepers. In de pocket heb ik nog een kleine tag gestopt met daarop een leuke tekststempel van Noor! Design. Aan het labeltje heb ik wat zwart tule en een zwart strik geknoopt.

Aan de rechterkant heb ik een randpons van Vaessen Creative gebruikt, de Sweet & Petite. De deur heb ik uit designpapier geknipt en met wat foamtape opgeplakt zodat deze wat hoger ligt.Als je de kaarten openvouwt zie je het totaalplaatje. In het midden heb ik gewoon een mooi stuk designpapier uitgekozen en dat op maat gesneden. Ik heb daar een paar losse elementen opgeplakt zoals de 2 lampjes en wat stukjes Washi tape. De rest zit allemaal al in het designpapier.

Aan de rechterkant op de flap ook nog de randpons weer terug laten komen en ook daar een paar losse elementen opgeplakt.

Zoals je ziet heeft deze creatie verder dus echt niet zoveel nodig, dat is zonde van het papier.

Wil je weten hoe ik deze creatie heb opgebouwd? Je kunt hem hier terugvinden op ons YouTube kanaal:Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Tule - 5cm breed - Zwart met glitters Tim Holtz - Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book - 4.5"X8.5" - Small Talk Scor-Tape - 1/4"X27yd Scrappapier Mintay - Life Stories - MT-LIF-05 Scrappapier Mintay - Life Stories - MT-LIF-02 Scrappapier Mintay - Life Stories - MT-LIF-09  Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml We R Memory Keepers - Journal Pocket Punch Board      Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Fold Circle A4 Vaessen Creative - 3-in-1 Label Punch - Geschulpt Vaessen Creative - Randpons Sweet & petite Studio Light - Washi Tape - Create Happiness nr.03   Paper Distresser - Tim Holtz 

1 opmerking:

  1. Wow, how unusual. Love the colour scheme and layering. Sorry for lateness of comment, takes me ages to read all these brilliant blogs!x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX