vrijdag 22 maart 2019

Romantic Ticket - Have a Nice Day

De ticketmallen van Studio Light zijn al een hele tijd enorm populair, ze zijn ook zo leuk om te verwerken. Er zijn weer 6 nieuwe mallen uitgekomen en ik kon het niet laten om er gelijk wat mee te gaan doen.

Ik ben begonnen met de STENCILSL168, deze heeft zo'n gaaf opengewerkte border. Ik heb de basismal 2x uitgestand uit roze en wit Florence cardstock. Ik heb deze in het midden op elkaar geplakt. Dit heb ik als pocket gedaan. Ik heb niks in de pocket gedaan, maar daar kan ik eventueel nog een label of een kleinigheidje in doen als ik hem ga versturen.


Ik heb deze keer mooi romantisch papier van Studio Light gebruikt uit een A5 paperpad. De producten zal ik onder aan dit blogbericht weer voor jullie linken. Ik heb ook nog de mooie Daisy randpons van Vaessen Creative gebruikt. Deze is een beetje verstopt achter het vintage plaatje van Pion Design, maar als je goed kijkt zie je onder en bovenaan nog wel een klein stukje.

Achter het vintage plaatje heb ik nog een beetje wondgaas verwerkt en ook een bingo kaart. Deze komt uit een labelset van Noor! Design.


Links onder heb ik nog een mooie zelfgemaakte bloem verwerkt. Hiervoor heb ik een stansmal van Studio Light gebruikt. Ik heb hem 3x uitgestansd uit het designpapier, een beetje gesso erop gesmeerd en in het midden een mooie platte parel. Onder de bloem heb ik nog wat tule en parelsnoer verwerkt.

Ook zie je nog een mooi metalen hoekje. De veren zijn uit het designpapier geknipt en de vlinders komen uit de knipvellen van Lemoncraft.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


 Studio Light - Ticket mal Essentials 168  Studio Light - Paper Pad Blok nr. 110 Studio Light - 3D Flower Dies - nr. 178 Vaessen Creative - Randpons - Daisy Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 3Lemoncraft - Vintage Time A4 sheets - Vintage Time Sweet Secrets Scrapvel PION design - From Grandma`s Attic - Ladies


6 opmerkingen:

 1. Jenine , hij is weer prachtig. Ik ga ook de mallen bestellen want die zijn zo veelzijdig. Dank je voor het mooie voorbeeld. Riny Julicher

  BeantwoordenVerwijderen
 2. deze is echt supermooi geworden! Hele mooi mal ook ...... en de bloem zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie creatie Jenine ... Prachtige materialen en wat een leuke opbouw van je kaartje ... Echt super mooi !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flowers, cuts, design all are stunning. Recently we celebrate Bday of my little one and we get some art cards and toys from toy shop.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey folks, my name is Iqbal Saleem, and I am an experienced e-commerce seller here at vividshop. I have been working with this platform since my graduation completed. vividshop.pk is an online selling platform where we offer you the best products for your children and kids. We also have things for adults, like mobile accessories and cosmetic products. Go and check out our website to get more insights.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX