vrijdag 29 maart 2019

Art Journal - Flowers by Janneke Brinkman

Momenteel ben ik weer even lekker aan het kleuren, het blijft toch echt zo heerlijk ontspannend om te doen. Deze keer heb ik een prachtige bloemenstempel van Janneke Brinkman gestempeld in mijn nieuwe Art Journal van Art by Marlene. In dit Journal ga ik allemaal enkele pagina's maken.De bloem zelf heb ik ingekleurd met aquarel van Daniel Smith. Hiervan had ik een napje van Ilse Kleijer gekregen en ik moest dit gelijk testen, wat is dit fijne verf! Maar hierover later meer. Omdat ik maar 1 kleur heb heb ik de rest van mijn afbeelding ingekleurd met de Derwent Inktense Travel set. Dit is ook een heerlijke aquarelverf met heel veel pigment.

Omdat ik als eerste een bloem heb ingekleurd en ik daarna pas een achtergrond heb gemaakt heb ik mijn bloem gemaskeerd. Hoe ik dit precies heb gedaan leg ik onderaan in deze video uit. In deze video kun je ook de opbouw van de achtergrond bekijken. Voor de achtergrond heb ik de Blendable Dye Inkt van Wendy Vecchi gebruikt, de kleuren Sunflower, Fern Green en Violet.Ik heb dit aangebracht met de Blending Brushes van Picket Fence. Verder heb ik nog wat mask stencils van Dutch Doobadoo gebruikt. Met deze mask stencils heb ik gewerkt met witte Paper Texture Paste van Finnabair en met de Nuvo Expanding Mousse Misted Mauve.

Over de achtergrond heb ik nog her en der gestempeld met wat stempels van AALL & CREATE. Onderaan de blogpost zal ik alle gebruikte materialen laten zien met plaatjes.

Wil je de opbouw zien? Bekijk dan deze video:Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Ranger MAKE ART - Blendable Dye Ink Pad -  Violet Ranger MAKE ART - Blendable Dye Ink Pad -  Fern Green Ranger MAKE ART - Blendable Dye Ink Pad -  Sunflower Picket Fence Studios - Blender Brushes (set) 10/PkgGina K Designs - Masking Magic Sheets - 5"X7" 12/Pkg Vaessen Creative - Stamp Easy tool - 20x15cmDutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge Mix Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Rolodex Doodle Mix 2 Nuvo - Light Mist Spray Bottle (2 stuks) AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #47 Derwent - Inktense - Paint Pan Travel Set 12 kleuren Studio Light - ART BY MARLENE 2.0 - Ringband Journal 145 x 190mm Studio Light - Clearstamp Janneke Brinkman - STAMPJBS02 Goodbye Static Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Monarch Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Morning Mist WOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Clear Super Fine Nuvo - Expanding Mousse - Misted Mauve  Finnabair Art Extravagance - Paper Paste - 250ml       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX