maandag 11 maart 2019

FacebookLIVE - Ticket mal Lavendel

Op zondagavond 10 maart heb ik tijdens de LIVE uitzending deze Ticket kaart gemaakt. Onder aan deze blogpost zal ik ook de video nog even plaatsen zodat jullie ook stap voor stap kunnen zien hoe ik deze creatie heb gemaakt.


Voor de basis heb ik de Ticket mal STENCILSL98 van Studio Light gebruikt. Dit blijft 1 van mijn favoriete modellen. Lekker basic, maar wel erg mooi. Daarop heb ik gemat met een laagje wit en daarna heb ik het 300grams Watercolor paper van Florence / Vaessen Creative gebruikt. Dit kan lekker veel water aan.

De achtergrond heb ik gemaakt met de Distress Oxide inkten, de kleuren: Milled Lavender, Shabby Shutters, Weathered Wood en een heel klein beetje Dusty Concord. Ik heb deze keer gewerkt met de Life Changing Blender Brushes van Picket Fence. Die zijn echt heel erg fijn.

Op de achtergrond heb ik diverse stukjes Rice Paper van Stamperia gebruikt, dit is zo leuk om mee te werken. Dit heb ik aangebracht met de Matte Acrylic Medium van Liquitex.

Daarna heb ik met diverse mask stencils wat patronen aangebracht op de achtergrond, om er vervolgens nog her en der wat stempels overheen te doen. Voor het stempelen heb ik de Distress Archival inkten van Tim Holtz gebruikt.

De mooie tekst Een Knuffel is van Anna Gretha Design. Voor de finishing touch heb ik nog wat witte Fran-táge op de achtergrond gestrooid & verhit met mijn heattool en nog 2 vlinders van Lemoncraft op de creatie geplakt. Als laatste nog een stukje tule en wat bloemen.

Hier kunnen jullie de opbouw terugkijken:Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel. WOW Embossingpoeder - Bright White Ultra HighUni-ball Signo - Gelpen - White 0.7mmDistress Oxides Ink Pad - Weathered Wood Distress Oxides Ink Pad - Shabby Shutters   Distress Oxides Ink Pad - Milled LavenderDistress Oxides Ink Pad - Dusty Concord Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Ticket nr.98Nellie Snellen - Stamping Buddy Pro Studio Light - Clearstempel Grunge Collection 2.0 - STAMPSL362  Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp SL341 Studio Light - Mask Stencil A5 - Grunge Collection nr.12       Stamperia - Rice Paper A4 - Provence CardsStamperia - Rice Paper A3 - Provence Flowers Picket Fence Studios - Blender Brushes 4/Pkg Tim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #2 Finnabair Art Extravagance - Paper Paste - 250ml Liquitex - Matte Acrylic Gel Medium - 8oz Florence - Aquarelpapier Texture 300g - A5 - (x15) Vaessen Creative - Embossing heat tool - 2 positions Clearstamps Anna Gretha Design - Set Knuffels (2210161) CraftEmotions - Adhesive Craftsheet 40x50cm Studio Light - Mask Stencil A5 - Grunge Collection nr.13 Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Chunky White  

2 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi geworden, de video moet ik nog kijken maar doe ik vaak op de sportschool tijdens het fietsen...hihihi
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig! wat heb je dat mooi gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX