dinsdag 19 maart 2019

FacebookLIVE - Cadeaukaart Sense & Sensibility

Afgelopen vrijdagavond heb ik weer een LIVE uitzending gegeven in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep. 1 van de leden had een voorbeeld gemaakt nav een patroon van Sandra van Kleef, er was zoveel vraag naar dat patroon dat wij Sandra gevraagd hebben of wij deze voor een LIVE mochten gebruiken. Dat mocht gelukkig, hier zijn we ontzettend blij mee.
Het origineel kun je hier vinden op het blog van Sandra:


Ik heb mijn reatie gemaakt met het prachtige papier van Lemoncaft - Sense & Sensibility. Voor de basis van de kaart heb ik het 300 grams Kraft van Vaessen Creative gebruikt. De randen heb ik afgerond met een hoekpons van Vaessen Creative.

Op de voorkant heb ik nog diverse leuke stansmallen gebruikt zoals de prachtige Industrial Doily van Studio Light, de filmstrip & love tekststans van Noor! Design en wat labelstansjes van Studio Light. 
De vlinders heb ik uit een knipvel van Lemoncraft uitgeknipt. De prachtige blauwe bloem is van Prima Marketing, de decoratiebloemen en de groene blaadjes zijn van 49 And Market.

Ook heb ik op de voorpagina nog een stukje extra "designpapier" gemaakt. Hiervoor heb ik de kleine Diamond embossingfolder van Vaessen Creative gebruikt.


Aan de linkerkant zitten 2 kleine doosjes met daarin Merci chocolaatjes. Om deze te laten sluiten heb ik wat magneetjes gebruikt. Verder heb ik ook nog de mooie randpons van Vaessen Creative van de Daisy gebruikt. De labels zijn stansjes van Studio Light en verder heb ik nog wat leuke spiraal paperclips gebruikt.


Aan de rechterkant heb ik 2 zakjes Hot Chocolate gedaan (omdat ik geen reep chocolade in huis had, hihi). Ik heb hier ook weer een kraft label uitgestansd met een stansje van Studio Light en daarop gestempeld met een tekststempel van Anna Gretha Design.

Wil je dit project ook graag maken? Hieronder een beknopte beschrijving:


Neem het kraft cardstock van 24 x 20 cm en ril deze op 11 en 13 cm. Vouw het boekje in model. 
Op dit boekje kan je designpapier plakken van 11,5 x 19,5 cm (4x)


Neem het cardstock van 17 x 12,5 cm en ril deze op 10,5 en 11,5 en over de lengte op 15 en 16 cm. Vouw deze in model en snijdt de hoekjes weg volgens voorbeeld.
Ik heb zelf de hoek schuin afgesneden door 2,5 cm vanaf de rillijn af te tekenen.

(Het designpapier wat hierop komt snijd je op 10 x 14,5 cm en dit teken je af op 2 cm zodat het precies op het mapje past)

Het cardstock van 24 x 12 cm ril je volgens bovenstaande foto en de aangeven gedeeltes knip of snijdt je weg. Wil je ook een leuke randpons gebruiken? Doe dit dan voordat je het doosje in elkaar plakt. 
Op dit doosje past designpapier van 7,5 x 7,5 cm en op de flapjes past designpapier van 4,5 x 7,5 cm.

Het doosje kan met de opening naar boven. Zelf vond ik dit niet handig om de chocola er dan nog uit te halen, vandaar dat ik de opening naar links heb gedaan.

Wil je stap voor stap zien hoe het model in elkaar is geplakt? Bekijk dan onderstaande video:Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 Vaessen Creative - 3-in-1 Corner Punch Vaessen Creative - Magneetjes plakbaar 12mm x 2mm (12 stuks) Prima Marketing - St. Tropez - Flowers Meredith     Vaessen Creative - Embossing folder 3x5" - Classy Diamonds Vaessen Creative - Randpons - Daisy Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6"     Vaessen Creative - Tape dubbelzijdig transparant - 6mmx10m Noor! Design - Stansmal Mixd Up - Filmstrips Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Knipvel Lemoncraft - A4 - Vintage 39 (Sense & Sensibility) Knipvel Lemoncraft - A4 - Vintage 40 (Butterflies Sense & Sensibility) Nellie Snellen - Scoringboard XL with cm- Scale& Scoringlines Studio Light - Industrial 3.0 - Stansmal STENCILIN131 Studio Light - Memories of Summer - Cutting and Embossing Die - nr.88 We R Memory Keepers - Eyelets Standard - Blue Metalen ketting - 12 cm white - 10 stuks     Noor! Design - One of a Kind - Love

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX