zondag 24 maart 2019

Polka Doodles - Brighter with You

Momenteel moet ik even een flinke stap terug doen en kan ik helaas even niet meer elke dag in mijn hobbykamer zitten omdat ik mijn "zittijd" nu ook aan andere belangrijke dingen kwijt ben. Maar omdat ik wel mijn hoofd leeg wil maken en elke dag iets ontspannends doen wel heel belangrijk voor mij is heb ik het kleuren maar weer even opgepakt. Dit kan ik lekker op bed doen.

Had sowieso al veel te lang niet meer gekleurd, terwijl het toch echt heerlijk om te doen is. Deze keer heb ik de prachtige stempel van Polka Doodles - Brighter with You gestempeld op het Florence Watercolor 300 grams van Vaessen Creative. Dit heb ik uitgestansd met de nieuwe ticketmal van Studio Light.Ik heb gestempeld met Versafine Nocturne. Daarna heb ik dezelfde bloem ook gestempeld op maskeerpapier, dit netjes uitgeknipt en de uitgeknipte bloem op de kaart geplakt. Je hebt de afbeelding nu dus bedekt.
Daarna ben ik een achtergrond gaan maken. Ik heb hiervoor de Make Art inkt van Ranger gebruikt, de gebruikte kleuren zijn:
Sky Blue, Thistle en Buttercup
Ik heb hiervoor de super fijne Blending Brushes van Picket Fence gebruikt.

Nadat de achtergrond op kleur was heb ik er nog een beetje water overheen gesprayed en dit droog gefohnd. Daarna heb ik wat inkt op mijn craftsheet gedaan, water erbij gesprayed en mijn kaart er doorheen gehaald. Dit geeft een mooi speels effect. Daarna heb ik nog wat rondjes gestempeld met de stempel van Indigo Blue. Dit heb ik met de Sky Blue inkt gedaan.

Op de Polka Doodles stempels zitten ook kleine "doodles" stempels, die heb ik ook nog her en der gestempeld.

Toen de achtergrond klaar was heb ik het maskeerpapier verwijderd en de bloem ingekleurd. Hiervoor het ik de l'Aquarelle van Sennelier gebruikt.De tekst heb ik met Versafine Nocturne gestempeld. Hier heb ik nog de WOW embossingpowder Clear overheen gedaan zodat het een mooi enamel laagje gaat krijgen, het ligt er net iets dikker bovenop.

Op de blaadjes van de bloem heb ik wat Nuvo Clear Drops gedaan en in het midden van de bloem wat glitters.

De basis van de kaart heb ik uit het Florence Cardstock van Vaessen Creative gestansd.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Clearstamp - Polkadoodles - Brighter with You Sennelier - La Petite Aquarelle - set 24 halve napjes N131681.00 Florence - Aquarelpapier Texture 300g - 30,5x30,5cm - (x5) Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Nuvo - Crystal Glaze - ClearNuvo - Glitter Accents - Fresh Snowfall Stabilo ALL - Black 8046  Studio Light - Ticket mal Essentials 167 WOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Clear Super Fine Gina K Designs - Masking Magic Sheets - 5"X7" 12/Pkg Ranger - MAKE ART Dye Ink Pad - Sky Blue  Ranger - MAKE ART Dye Ink Pad - Thistle  Ranger - MAKE ART Dye Ink Pad - Buttercup Picket Fence Studios - Blender Brushes (set) 10/PkgIndigoBlu - Rubber Stamp - Collectors Edition 24 - Dots

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX