maandag 15 april 2019

Art Journal - Soms vind je de kracht pas weer...

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe Art Journal pagina laten zien. Deze heb ik gemaakt in een nieuw formaat Art Journal van Art by Marlene. Inmiddels zijn er 3 maten: klein, medium en A4. Ik heb nu de medium, dit is een mooi opstapje richting A4 formaat. Het papier is 19 x 25 cm.


Deze keer een iets rustigere pagina. Ik ben begonnen om de achtergrond op kleur te brengen, hiervoor het ik de Impasto Paint van Finnabair gebruikt. Ik heb de kleuren Manor Blue, Victorian Green, Linen en Snow White gebruikt. Dit heb ik willekeurig met een penseel en een sponsje aangebracht. Over de achtergrond heb ik nog met een mask stencil wat cirkels aangebracht met een mask stencil van AB Studio. Dit heb ik deppend met een spons gedaan. Over de achtergrond heb ik daarna wat vlinders gestempeld, de stempels zijn van Finnabair. Ik heb hiervoor de Archival inkt Peat Moss gebruikt.


Daarna heb ik wat blauwe rozen opgeplakt, dit is Rice Paper van ITD Collection. Deze heb ik met de Soft Matte Gel aangebracht.
Daarna heb ik met de Paper Structure Paste en een mask stencil van Finnabair aan beide zijkanten nog een mooi motief aangebracht. Over de hele pagina heb ik wat Fran-táge Shabby Green gestrooid.  Daarna nog een paar kleine quotes gestempeld met de stempels van Finnabair en een tekst uitgeprint op de computer en die erbij geplakt. Dit is een gedicht van Martin Gijzemijter wat mij voor mij momenteel erg herkenbaar is.

Als laatste heb ik met een witte gelpen nog wat accenten aangebracht op de rozen en een paar doodles met een zwarte fineliner aangebracht.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Art by Marlene - Ringband Journal 03 (19x25 cm)Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Snow White Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Manor Blue Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Victorian Green Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Linen  AB Studio - Mask stencil - nr 14 Finnabair - Mask Stencil 6" x 9" - Tapestrie Finnabair Art Extravagance - Paper Paste - 250ml Finnabair - Art Basics - Soft Matte Gel - 8.5oz   Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Green Ranger - Archival Inkt - Peat Moss Finnabair - Cling Stamp - #Dare to DreamRice Paper A4 - ITD Collection - ITD-R890 

4 opmerkingen:

 1. Juist de rust en eenvoud erin maakt het super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kan enkel genieten,in stilte.....

  Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is weer een mooi bladzijde om naar te kijken.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, Jenine, wat een prachtige pagina! Helemaal mijn kleuren....

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX