vrijdag 15 februari 2019

Mintay Paper 7th Heaven - Lay Out Dewi

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie met dit keer iets anders dan jullie van mij gewend zijn, namelijk een Scrap Lay Out op het formaat van 30,5 x 30,5 cm. Diegene die mijn LIVE uitzendingen volgen die hebben mij al regelmatig in de filmpjes horen zeggen dat ik graag wilde graan scrappen, maar ik durfde steeds de stap niet zo goed te nemen. Geen idee waarom? Het formaat wat mij misschien tegen hield?

Afgelopen week heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en ben ik lekker aan de slag gegaan. Dit is mijn 2de grote Lay-Out, de eerste laat ik binnenkort nog even zien.


Ik had al heel lang deze mooie foto van oma met nichtje Dewi klaarliggen, deze past echt perfect bij het prachtige papier van Mintay Papers - 7th Heaven. Het papier op zich is al heel erg mooi, dus je hoeft er niet al te veel decoratie bij te doen. (dat past niet bij mij, dus alsnog flink volgebouwd, hahaha)

Ik heb rechts onder en links boven een stuk van het designpapier afgescheurd en daar een ander stukje designpapier geplakt. Verder heb ik de randen ruw gemaakt met een paper distresser, flink opgeruwd en voorzien van een laagje witte gesso.

Rechts onder ook nog wat script aangebracht met een mask stencil van The Crafter's Workshop, hiervoor heb ik de Paper Paste van Finnabair gebruikt. Dit is een ruwe / korrelige structuurpasta wat een heel leuk effect geeft.


Verder een enorme toef van bloemen, blaadjes, metalen ornamentjes van Mitform Castings, filmpstrip ribbon etc. Ook deze bloemen zijn weer voorzien van een laagje gesso.

Ik heb op het muziekpapier links onder ook nog wat Fran-tage Shabby Pink gestrooid. De Scrabble Letter stans is van Noor! Design.

Deze data is mijn trouwdag geweest. Lange tijd kon ik niks met de foto's gaan scrappen door de scheiding, maar ach, ooit was het mijn mooiste dag. Dus nu ga ik alle mooie herinneringen aan die mooiste dag gewoon verwerken.  De foto's zijn té mooi om niks mee te doen, uiteraard ga ik er wel een selectie uit maken wat bruikbaar is en wat niet ;-) 

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Paperpad Mintay - 7th Heaven 30,5 x 30,5 cm - MT-7TH-07 49 and Market - Seaside Blooms - Natural Blush 49 and Market - Blossom Blends - Cotton Tim Holtz - Filmstrip ribbon Stampendous Shabby Embossing Enamel - Pink Finnabair Art Extravagance - Paper Paste - 250ml Mask Stencil - Crafter`s Workshop - Art is... Metal Charm - MitFORM Castings - Key_3 Finnabair - Mechanicals - Hardware AccentsPrima Marketing - Vintage Art Decor Moulds - KeyholesDutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Paper Distresser - Tim Holtz Vaessen Creative - 3-in-1 Banner PunchNoor! Design - Scr@p! - Scrabble letter set 

4 opmerkingen:

 1. Lieve Jenine!
  Allereerst: wat heb je weer een geweldige creatie aan je brein laten ontspringen. Dit doet menigeen hè niet na!
  Ten tweede vind ik het heel knap van je dat je een voor jou toch minder mooie herinnering kunt omzetten naar zo iets positiefs. Om op deze manier je mooie herinneringen te bewaren is toch heel bijzonder!
  Ga zo door en ieder die je verhaal erachter leest zal beamen dat je een kei bent; voor mij in elk geval wel!
  Lieve groetjes Riny Julicher.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende creatie, zo mooi, echt wauw!
  Het verhaal erachter is niet echt een mooie herinnering voor jou,maar ook daar haal je nu iets positiefs uit. Echt bewondering voor je hoe je dat doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende creatie en zo bewonderenswaardig dat je zelfs uit zo iets naars als een scheiding toch zo iets moois kunt maken. Maar je hebt gelijk, trouwfoto's zijn vaak de mooiste foto's dus ook weer zonde om er niet een selectie uit te maken en te gebruiken. Top!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jenine wat is dit prachtig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX