vrijdag 2 november 2018

Studio Light - Klembord Industrial 3.0

Vandaag wil ik jullie een stoere mannencreatie laten zien, gemaakt met de nieuwe Industrial 3.0 lijn van Studio Light. Bij deze nieuwe lijn zit een stansmal van een klembord, deze is echt zo gaaf! Maar om dat klembord ook "echt" te laten lijken moet de klem natuurlijk wel voorzien zijn van een metallic look. Ik heb hiervoor de embossingpoeders van WOW Embossingpowder gebruikt.


Ik heb het stuk met de klem dus een keer extra uitgestansd uit Kraft Cardstock en ben hier met de Emboss it dabber overheen gegaan zodat je een soort plaklaagje voor de embossingpoeder krijgt. Daar overheen heb ik de WOW Embossingpoeder Perissa gestrooid. In 1 potje zitten dus 3 verschillend kleuren. Dit heb ik vanaf de onderkant verhit zodat het niet wegblaast als je met de heattool er overheen gaat. De kleur Perissa komt uit het nieuwe Trios! set Pewtiful.


Kijk maar eens hoe cool het effect is, dit komt dus echt uit 1 potje.Daarna ben ik het klembord gaan decoreren. Ik heb hiervoor Kraft cardstock gepakt, maar vond dit niet zo mooi in het geheel uitkomen. Daarom heb ik de randen geblend met de Distress Oxide Pine Needles. Ook heb ik op het klembord nog wat gestempeld met een achtergrondstempel.

Daarna heb ik er designpapier uit de Industrial 3.0 lijn opgeplakt. Ook de plaatjes komen allemaal uit deze lijn. 
Verder heb ik de gave Gears doily nog verwerkt. Deze heb ik uit designpapier uitgestansd. De gave pijl is een stans uit de Industrial 2.0 lijn, deze heb ik met de Fran-tage Aged Green bewerkt.

Verder ter decoratie nog wat gears, filmstripribbon en wat groen draad. Deze lijn is zo gaaf dat hij verder niet zoveel nodig heeft.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Industrial 3.0 - Stansmal STENCILIN133 Studio Light - Industrial 3.0 - Stansmal STENCILIN131 Studio Light - Industrial 3.0 - Stansmal STENCILIN128 Studio Light - Industrial 3.0 - Clearstamp STAMPIN321  Studio Light - Industrial 3.0 - Scrappapier SCRAPIN14 Studio Light - Industrial 3.0 - Paperpad PPIN102  Studio Light - Industrial 3.0 - Stansvel EASYIN636 Studio Light - Industrial 3.0 - Stansvel EASYIN634 Studio Light - Industrial 2.0 - STENCILIN70 Judi Kins - Snappy Tray WOW! Embossing Powder - Trios! Pewtilful Ranger - Emboss It Dabber 1oz Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Aged Green Tim Holtz - Filmstrip ribbon Tim Holtz - Mini Paper clips Distress Oxides Ink Pad - Pine Needles

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX