woensdag 7 november 2018

FacebookLIVE - Ticketmal met Nuvo Shimmer Powders

Ik had voor mijn Art Journal een pagina gemaakt met de Nuvo Shimmer Powders en daarbij als accentkleur alleen de kleur rood. Om te laten zien dat de technieken die je in een AJ gebruikt ook toe te passen zijn op een kaart, heb ik tijdens een LIVE uitzending deze creatie gemaakt.
Onder aan deze blogpost zal ik de video weer plaatsen zodat jullie het hele proces kunnen bekijken.

De Art Journal pagina zal ik binnenkort nog even op mijn blog beschrijven, maar nu alvast even deze ticketkaart.Voor de basis heb ik dus de ticketmal van Studio Light gebruikt. Voor het witte papier heb ik het WaterArt 300 grams van Kippershobby gebruikt. Ik heb bewust 300 grams gebruikt omdat dit wat dikker is en meer water aan kan.

Daarna heb ik aan de linkerkant met een mask stencil van AALL & CREATE wat structuur aangebracht. Hiervoor heb ik de transparante texture paste van Dutch Doobadoo gebruikt. Dit goed laten drogen en daarna heb ik er de Nuvo Shimmer Powder Cloudy Sky opgestrooid. Gebruik maar weinig wat er zit heel veel pigment in. Dit spray je met wat water en daarna droogfohnen. Dit herhaal je totdat je tevreden bent over de kleur.

Daarna kun je op de achtergrond nog wat gaan stempelen (ik heb wat AALL&CREATE stempels gebruikt) en wat rode accenten aangebracht met wat verf.
Voor de doodles heb ik de Posca zwart gebruikt.

De mooie bloemenstempel is van AALL &CREATE. Deze heb ik ingekleurd met de Neocolors II. Dit zijn aquarel krijtjes. Voor de tekst heb ik de zwarte embossingpoeder Ebony van WOW Embossingpowders gebruikt.


Om de creatie af te werken heb ik bovenaan nog wat zwart touw en rood tule verwerkt en 3 witte eyelets.

Wil je het hele proces bekijken? Bekijk dan deze video:
Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

WOW Embossingpoeder - Bright White Ultra High WOW Embossingpoeder - Primary Ebony Super Fine Posca Verfmarker - Fijne Conische Punt 1.3 mm - Zwart AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set number 123 AALL & CREATE - Stencil set #27 AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #10 Dutch Doobadoo - Texture Paste Transparant Caran d`Ache - Neolor II - Assortieset 15 stuks Vaessen Creative - Stamp Easy tool - 20x15cm Amsterdam - Acryl Verf Standard Set 12 x 20 ml Nuvo - Shimmer Powder - Storm Cloud Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.96 Katoenen Koord - 1 MM - Zwart Tule - 5cm breed - Rood met glitters

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX