woensdag 31 oktober 2018

Art Journal - Impasto Paint - Challenge the World

Vandaag wil ik jullie weer een pagina laten zien uit mijn Art Journal boek. Ik wil in mijn Art Journal ook verschillende nieuwe technieken uit gaan proberen. Zo ben ik op deze pagina eens uit mijn comfortzone gestapt en ben ik lekker aan het kliederen gegaan met verf. Ik heb hiervoor de Impasto Paint van Finnabair gebruikt.


Ik heb de kleuren Mint, Dusty Rose en Linen gebruikt, deze kleurtjes zijn wel echt mijn kleurtjes. Ik heb de verf willekeurig aangebracht met een Siliconen Brush van Finnabair, Daar overheen heb ik wat structuur aangebracht met wat mask stencils van Studio Light uit de Grunge Collectie. Ook hiervoor heb ik de verf gebruikt, dit heb ik met een sponsje aangebracht.Nadat ik genoeg kleur en structuur op de achtergrond had heb ik wat Rice paper erop geplakt. Hiervoor heb ik de Matte Gel van Liquitex gebruikt. Ik heb een paar verschillende soorten Rice Paper gepakt en dit uitgeknipt/gescheurd.Daarna kon de laatste decoratie beginnen. Aan de linkerkant heb ik nog wat chipboard van 13@rts gebruikt (Believe), deze heb ik met de Impasto Paint op kleur gebracht.
Verder heb ik nog wat kleine bloemetjes van Prima Marketing gebruikt, wat jute touw en uitgeknipte vlinders van LemonCraft.

De stickers met teksten zijn van Tim Holtz. Voor de finishing touch heb ik nog wat parels gemaakt met de Nuvo Vintage Drops - Dusty Rose en wat spetters gemaakt met witte gesso. Hiervoor heb ik de Spletter Brush gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie hiermee wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Finnabair - Art Basics - Mixed Media Silicone Brush 2 Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Mint Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Dusty Rose Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Linen Stamperia - Rice Paper A4 - Manuscript Stamperia - Rice Paper A4 - A Blue Stars Card Stamperia - Rice Paper A4 - Vintage Postcards Liquitex - Matte Acrylic Gel Medium - 8oz Studio Light - Mask Stencil A5 - Grunge Collection nr.11 Tim Holtz - Idea-Ology - Clippings Stickers 4.75 Hemp cord naturel - 0,8mm x 100m Nuvo Drops - Vintage Drops - Dusty Rose Studio Light - ART BY MARLENE 2.0 - Ringband Journal 145 x 190mm Lemoncraft -  Vintage Time A4 sheets - Vintage Time Sweet Secrets Prima Marketing - Havana - Flowers 100/Pkg - ValeriaTim Holtz - Distress Splatter Brush 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX