vrijdag 9 november 2018

Ticket mal - Happy Travel set

Naast dat ik heel druk bezig ben met mijn Art Journal maak ik uiteraard ook nog wel kaartjes. Dat blijf ik gewoon doen ;-)

Alleen is het voor mij een stuk lastiger om dit soort kaarten te maken. Ik moet dan veel meer handelingen doen (met stansen / prutjes zoeken etc) waardoor het veel meer belastend voor mij is. Vandaar dat ik sneller de stempelkaarten / Art Journals pak... maar af en toe een kaartje vind ik toch wel leuk, ik blijf mijn liefde voor papiertjes en stansjes ook gewoon houden.

Voor deze creatie heb ik voor de basis een Ticket mal van Studio Light gebruikt. Deze heb ik 2x uit Kraft Cardstock gestansd en aan de zijkant aan elkaar geplakt. Ik heb de onderste ringen voorzien van een eyelet.Het papier wat ik heb gebruikt is van Noor! Design - Happy Travel. Bij dit paperpad zit ook nog een extra set met 3 labelvellen en 1 vel met vintage plaatjes. Die heb ik ook op deze creatie verwerkt. Dat scheelt heel veel zoekwerk ;-)

Op de voorkant heb ik de prachtige ronde stansmal van Noor! Design gebruikt.Aan de binnenkant een taartrandje met daarop een kleine label. De stansmal van de pijl is van Studio Light, deze heb ik voorzien van wat Fran-tage Teal.
Aan de rechterkant ook diverse bingo cards en labels uit het knipvel/label set van Noor! Design. Achter de label zie je nog een prachtige stansmal van Studio Light die ik ook voorzien heb van wat Fran-tage Black.

Voor de verdere decoratie heb ik wat mini paperclips gebruikt, de tekst labelstickers van Tim Holtz en wat pijlen van Dutch Doobadoo
Ook heb ik de gave Birthday stansmal van Noor! Design gebruikt. Deze kun je in 1 kleur laten uiteraard, maar als je de letters nog een keer extra uitstansd uit een andere kleur krijg je een erg leuk effect.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Noor! Design - Scr@p! - Cutting mal randmal Happy Birthday Noor! Design - Blauwe mal - Cirkel met swirls & dots Noor! Design - Labelvellen/knipvel - Happy Travel Noor! Design - Paperpad A4 - Happy Travel Studio Light - Industrial 2.0 - STENCILIN70 Studio Light - Industrial 2.0 - STENCILIN68 Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Teal Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Black Tim Holtz - Mini Paper clipsDutch Doobadoo - Cardboard Art - Pijlen  We R Memory Keepers - Eyelets Standard - Brown Crop-A-Dile - Hole Punch & Eyelet Setter - Aqua Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.96Paperclips - Ster zilver (10st)   

2 opmerkingen:

  1. Onwijs gaaf geworden.
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Absolutely love this style of card as I havent seen it before, so now I have got to have a go at making my own. Thank you Jenine xxxx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX