dinsdag 20 november 2018

Mindfull Art Story - Learn

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe creatie laten zien in mijn Art Journal, deze keer heb ik weer gewerkt in de A5 Journal van Art by Marlene.


In mijn Art Journal wil ik diverse technieken uit gaan proberen om te kijken wat ik leuk vind, wat ik kan en waar ik mijzelf nog in kan verbeteren. Zo doe ik veel te weinig met verf, dus voor deze pagina   heb ik de Impasto Paint weer tevoorschijn gehaald.

Ik heb de kleurtjes Mediterranean, Linen, Victorian Green en Snow White gebruikt. Deze heb ik met een Brayer aangebracht zodat je er zelf geen controle over hebt en gewoon laagjes gaat opbouwen totdat je tevreden bent. De achtergrond hoeft niet perfect te zijn omdat je nog heel veel kunt spelen met de volgende laag.Op de volgende laag heb ik wat Rice Paper van Ciao Bella verwerkt en op de achtergrond nog wat mask stencils van Finnabair gebruikt. Deze heb ik met de verf gebruikt (script & blaadjes) en ook met structuurpasta van Dutch Doobadoo  (links)

Om het Rice Paper in de achtergrond door te laten lopen heb ik ook over het Rice Paper nog een klein beetje Impasto Paint Snow White gedaan.


Ik vond de bloemen uit het Rice Paper nog iets te donker, dus heb de Nuvo Expanding Mousse hier nog bij gebruikt. Dit breng je aan met een spatel en ga je verhitten waardoor het omhoog komt.
Verder heb ik nog wat mask stencils van Dutch Doobadoo gebruikt, diverse stempels van Studio Light en een letter stans van CraftEmotions. De letters zijn uit wit papier gestansd en op kleur gebracht met de Impasto Paint.
Op deze pagina heb ik uiteraard ook weer een mooie quote geplaatst.
Don't wait for things to get better
Life will always be complicated
Learn to be happy right now
Otherwise you'll run out of time.

(Op het moment dat ik dit blogbericht typ zie ik dus ook dat er een fout in zit, want het moet zijn: Learn to be happy right now).

Dit is gelijk weer een goede les voor mijzelf, we zijn niet perfect, iedereen maakt fouten.
Ik kan nu 2 dingen doen: De pagina weer opnieuw gaan maken, me zorgen maken dat er een fout in de pagina zit of loslaten en me weer gaan focussen op het volgende. En voor deze keer kies ik voor het laatste. Ik moet namelijk leren loslaten en leren dat niet alles perfect moet zijn. Genieten van de kleine dingen en van het hier en nu, voordat het te laat is. Er hoeft maar 1 klein ding te gebeuren en je leven kan compleet overhoop liggen.

Dus al met al weer een Mindfull pagina geworden. Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren en dat jullie het weer leuk vinden om het verhaal achter de pagina te lezen.

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

   Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Snow White Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Mediterranean  Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Victorian Green Prima Marketing - Art Alchemy - Impasto Paint - Linen Gelli Arts - Rubber Brayer (Gummihandroller) Studio Light - Memories of Summer - Clearstamp - STAMPMS291 Studio Light - Clearstamp Basics A6 - STAMPSL242 Studio Light - Clearstamp Basics A6 - STAMPSL239 Ciao Bella - Rice Paper A4 - Broccato Estense - Rinascimento estense Ciao Bella - Rice Paper A4 - Broccato Estense - Ducato d`Este Nuvo - Expanding Mousse - Boatyard Blue Nuvo Drops - Vintage Drops - Pioneer Green Ranger - Archival Inkt - Peat Moss Ranger - Archival Inkt - Acorn Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Chunky White Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Wyber Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml CraftEmotions - Stansmal - Alfabet Handlettering Hoofdletters Groot 

5 opmerkingen:

 1. Prachtig, heel andere kleuren naar mijn idee. Foutje? Het is dat je het schrijft, was mij niet eens opgevallen. Sommigen maken expressie foujes. .zo heb ik altijd moeite met de letter N , die staat nog wel eens verkeerd. Mensen dachten dat ik het express deed, Hihi. Goed van je om het zo te laten. Groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mee eens hoor! Niemand is perfect en geniet vooral van de kleien dingen en van het nu. Het ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks niet perfect 😉, wel heel erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige pagina, niet perfect of wel... zolang je je er maar goed bij voelt!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX