vrijdag 29 april 2016

Sending you a bouquet

Vandaag staat mijn eerste creatie op de Facebookpagina van Kippers Hobby als Gastdesigner. Vond het echt súper leuk dat ik ervoor gevraagd ben. Ik mag jullie op die pagina gaan inspireren met de Sizzix artikelen of de Gelli Plate. Voor deze eerste keer heb ik gekozen voor een creatie met de Gelli Plate.


Ik heb hiervoor de ronde 4" Gelli Plate gebruikt. Daarop heb ik 2 kleuren Memento inkt aangebracht: Sweet Plum & Olive Grove. Dit uitgerold met de Brayer van Kippers Hobby. Daarna leg je een Mask stencil over je Gelli Plate, ik heb gekozen voor de nieuwe Bubbles 470.715.100 van Dutch Doobadoo. Weer met de Brayer er overheen zodat je de structuur in de Gelli Plate krijgt. Daarna breng je de print over op je kaart.

Ik heb er daarna nog lichtjes overheen gestempeld met de NYC Stamp 6410/0026 van Noor! Design.

De tekst komt van de Banner Teksten stempel 6410/0338 van Noor! Design. Ook deze is gestempeld met de Sweet Plum inkt en daarna Clear embossingpoeder er overheen gestrooid en verhit.
Zoals je hier kan zien heb ik de Passepartout Cirkel van Marianne Design hierbij gebruikt, deze heb ik met 2mm foamtape opgeplakt.
Daar overheen heb ik de prachtige Orchidee stempel STAMPSL132 van Studio Light geplakt. Ook deze heb ik met foamtape opgeplakt zodat hij wat hoger ligt.


De stempel is ingekleurd met de Gansai Tambi. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:

* 38 - Deep Violet
* 139 - Purple
* 54 - Olive Green
* 58 - Evergreen
* 43 -  Mid Yellow

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal een hele fijne en gezellige dag.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Olive Grove Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Sweet Plum KippersHobby - Brayer - Rubber Brayer Gelli Printing Plates - 4 PRE-ORDER 1 - Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - A5 Bubbles 2 Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Purple Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Deep Violet Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Mid Yellow Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Olive Green Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Evergreen Joy! Crafts - Clearstamp Sending Messages - NYC Noor! Design - Clear stamps - Banner text  Clearstamp Studio Light - Orchid nr.132Marianne Design - Craftable - Basic Passepartouts circles

7 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX