zondag 10 april 2016

A hug is the shortest distance between Friends

Vandaag wil ik jullie weer een kaartje laten zien die ik gemaakt heb met de Gelli Plate. Wil je ook graag leren werken met de Gelli Plate? Kom dan a.s. vrijdag 15 april naar mijn workshop. Tijdens de workshop leer ik je dit soort kaarten maken.

Er zijn nog een paar plekjes vrij:


Voor deze kaart heb ik de ronde 4" Gelli Plate gebruikt, dit is echt een ideaal maatje voor de kaarten maaksters. Voor deze kaart heb ik 2 kleuren Distress Inkt gebruikt:
Wilted Violet en Twisted Citron.
Deze op de Gelli Plate aangebracht en uitgerold met de Gelli Plate. Toen het mask stencil van Dutch Doobadoo er overheen gelegd en weer met de brayer er overheen gegaan. Het mask stencil eraf gehaald en je kan je print overbrengen op je papier.

Lavinia Stamps - Seeing is BelievingDutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge dots A5

Ik heb er een prachtige stempel van Lavinia op gestempeld. Deze stempels zijn zó leuk voor dit soort kaarten.  De achtergrond heb ik nog wat bewerkt met de Faber Castell Polychromos, de Wink of Stella Clear en wat Bits & Pieces stempels van Crealies.

De tekststempel is van Noor! Design, deze komt uit het Friendship stempelset.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Gelli Printing Plates - 4 Gelli Printing Plates - Set Mini`s - Round, Square, Triangle KippersHobby - Brayer - Rubber Brayer Noor! Design - Friendship- Clearstamp tekst ENG Lavinia Stamps - Seeing is BelievingDutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge dots A5  Faber Castell Polychromos - Blikken doos 120 stuks + CD Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 11 Sparkle Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Distress inkt - Mini - Wilted Violet Distress inkt - Mini - Twisted Citron

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX