vrijdag 8 april 2016

Dutch Doobadoo - MDF Photoframe

Deze maand is er van Dutch Doobadoo weer een ontzettend leuk MDF Photoframe uitgekomen. Deze kan je gebruiken om een foto in te verwerken, maar uiteraard kan het ook met Vintage plaatjes of een ingekleurde stempel.

Ik heb gekozen voor een stempel en heb hiervoor de Botanical Rose Garden lijn van CraftEmotions gebruikt.


Om het frame te laten hangen heb ik de Bindringen van Joy! Crafts gebruikt.

Dutch Doobadoo - MDF Art - Fotolijst  CraftEmotions - Paper stack - Botanical Rose Garden 11 vel A4 In het midden heb ik de prachtige rozenstempels gebruikt, deze heb ik ingekleurd met de l'Aquarelle van Sennelier. Dit blijf ik toch een geweldig kleurmedium vinden.

De tekststempel is ook van CraftEmotions, deze heb ik gestempeld met de Versafine Crimson Red.
Achter de tekst heb ik nog de Swirl mal van CraftEmotions gebruikt. Deze swirl heb ik in meerdere "kleine" swirls geknipt aangezien deze te groot was om in z'n geheel te gebruiken op dit project.


Clearstamp - CraftEmotions - Botanical Rose Garden 1 CraftEmotions Die - swirl Card 10,5x14,8cm


De plaatjes heb ik uit het paperpad geknipt, in het paperpad zitten 3 knipvellen met plaatjes die je kan verwerken op je project. Echt ideaal. 


Aan de bovenkant heb ik nog wat gestansde takken geplakt, een beetje mos en wat vogels. Deze vogels heb ik eens bij de Xenos gekocht.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

 Dutch Doobadoo - MDF Art - Fotolijst Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - BirdsDutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Borders  CraftEmotions Die - swirl Card 10,5x14,8cm CraftEmotions Die - takken Card 5x10cm  CraftEmotions - Paper stack - Botanical Rose Garden 11 vel A4 Clearstamp - CraftEmotions - Botanical Rose Garden 1 Clearstamp CraftEmotions - Happiness - tekst Happy Stempelinkt - Versafine - Crimson Red Joy!Crafts - Boekbindersringen 45mm aniekzilver Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel 

2 opmerkingen:

  1. Wauw! Heel erg mooi. Mooie kleuren. En leuk detail die vogels.
    Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow wat mooi, leuk idee om de kaart erin te hangen. Mooie kleuren ook.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX