dinsdag 12 april 2016

Scent of Lavender

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien met de nieuwste Shape Art mal Floral 470.713.135 van Dutch Doobadoo. Wat is dit weer een leuk model hé?

Voor deze kaart heb ik de prachtige papierlijn Scent of Lavender van Pion Design gebruikt. Ik vind het echt geweldige kleuren.


De postcard met de vogel erop komt ook van een vel van Pion Design, net als de kleine tickets en de border die ik heb uitgeknipt.


Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Floral Scrappapier PION Design - Scent of Lavendel - Images of the Past


Ik heb een paar bloempotjes uitgestansd, deze komen van het One of a Kind - Spring set 6002/0503 van Noor! Design. Ook de schep en en de bezem horen bij dit set. Aan de linkerkant heb ik net achter het plaatje nog de mooie stans van Mery's 6002/0447 verwerkt.

Noor! Design - One of a Kind - Spring set Joy! Crafts - Cutting & Embossingmal - Cirkels, vierkant en harten


De tekst gefeliciteerd is ook gemaakt met een malletje van Mery's. Dit zijn hele mooie fijne tekstjes en kan je met een klein plakrandje heel makkelijk achter je plaatjes vastplakken. De bloesemtak komt van het One of a Kind Spring set van Noor! Design.

Joy! Crafts - Cutting & Embossingstencil - Tiny Words 1

 

Verder nog wat metalen hoekjes, plakparels, bloemen en wat scrapperfloss.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Floral Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 3 Noor! Design - One of a Kind - Spring set Joy! Crafts - Cutting & Embossingstencil - Tiny Words 1 Joy! Crafts - Cutting & Embossingmal - Cirkels, vierkant en harten DecoArt Media - Crackle Paint WhiteMarianne Design - Paper Flowers - Carnations White Marianne Design - Paper Flowers - Roses Light Lavender1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX