woensdag 20 april 2016

HV Challenge #49 - Muziek

Het is vandaag weer de 20ste van de maand, dat betekend een nieuwe Challenge op ons HobbyVision Design team blog. Deze keer als thema:
Muziek

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best een pittige opdracht vond... ik kwam er niet uit. Maar ff in onze HV chat gegooid en wat ideetjes van de andere meiden gekregen en toen kwam het kaartje er zo uit. Ideaal soms die hulp op afstand :)


De basis van mijn kaart is gemaakt met de Shape Art mal 470.713.103 van Dutch Doobadoo, dit blijf ik toch een ontzettend leuke vorm vinden. Bovenaan heb ik ook nog wat Cardboard Art pijlen van Dutch Doobadoo gebruikt.

Het vintage plaatje is van Pion Design en de papierlijn die ik heb gebruikt is van Kaisercraft - Betsy's Couture.

Dutch Doobadoo - Shape Art - 103 Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Pijlen


Bij het thema "muziek" kan uiteraard de muzieknotenrand van Noor! Design ook niet ontbreken. Ik heb de onderste plakrand hier vanaf geknipt.
Achter de roosjes heb ik nog een Vintage Flourishes takje van Noor! Design verwerkt.

 Joy! Crafts - Mery`s Slidable - Short Stansmal Noor! Design - Dance to the Music - rand muziek noten


Achter het Vintage plaatje heb ik nog een Slidable labelstans van Mery's gebruikt. Dit is een soort pocket waar je de label in schuift, echt ontzettend leuk!

Op de Cardboard Art pijl heb ik een tekst gemaakt met de Label Letters van Tim Holtz. Verder voor de afwerking nog wat Kraft Gears van Dutch Doobadoo op de kaart geplakt.

Ik hoop dat ik jullie hiermee wat inspiratie kan geven. Doen jullie mee met de challenge? Jullie hebben t/m 18 mei de tijd om de creatie op het blog te plaatsen:

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Dutch Doobadoo - Shape Art - 103  Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Pijlen Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Gears Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - wit - vlinders  Scrappapier Kaisercraft - Betsy`s Couture - BustierScrappapier Kaisercraft - Betsy`s Couture - Mary JaneScrappapier Kaisercraft - Betsy`s Couture - Peplum Joy! Crafts - Mery`s Slidable - Short  Stansmal Noor! Design - Dance to the Music - rand muziek noten Noor! Design - Paper blok Music Notes Tim Holtz - Idea-Ology - Label LettersTim Holtz - Filmstrip ribbon

2 opmerkingen:

 1. Wat is dat super mooi!!
  Groetjes lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart. Je kaarten met de gelliplate vind ik ook schitterend. Ik overweeg om er eentje aan te schaffen maar waar maak je de gelliplate mee schoon?
  Nog bedankt trouwens voor je duidelijke uitleg voor het werken met de gelliplate.
  groetjes
  Trudy

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX