vrijdag 22 april 2016

Gemaakt met een glimlach

Vandaag wil ik jullie weer een kaartje laten zien die ik gemaakt heb met de Gelli Plate. Dit is toch zó leuk om te doen.


Ik heb voor deze kaart de ronde 4" Gelli Plate gebruikt. Ik heb op de Gelli Plate gewerkt met de ZIG Clean Color Real Brush markers. Ik heb hiervoor de kleuren Deep Violet 084 en Mid Green 046 gebruikt.

Op de Gelli Plate heb ik ook een Mask stencil van Dutch Doobadoo gebruikt, de Grunge Dots 470.715.101. De randen heb ik weer iets aangezet met de Brushmarkers en daarna uitgevloeid met een waterpen.


De witte cirkel ligt iets hoger op de kaart. Deze cirkel heb ik gemaakt door 2 cirkelstansen van Crealies tegelijk door de stansmachine te halen. Onder de rand heb ik 2mm foamtape gedaan zodat deze iets hoger op de kaart ligt.

over de achtergrond heb ik ook nog gestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies. Ook de tekst "Gemaakt met een glimlach" is een clearstamp van Crealies.


Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch rond 21 Clearstamp Studio Light - Magnolia nr.133De prachtige magnolia is van Studio Light. Gaaf zijn deze nieuwe bloemenstempels hé?
Ik heb deze ingekleurd met de Gansai Tambi aquarelverf. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:
038 - Deep Violet
139 - Purple
54 - Olive Green
47 - Dark Brown

Daarna nog wat accenten gemaakt met de witte Sharpie.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Gelli Printing Plates - 4 KippersHobby - Brayer - Rubber Brayer ZIG - Clean Colors - Real Brush - Olive Green ZIG - Clean Colors - Real Brush - Deep Violet Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Purple Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Deep Violet Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Brown  Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Olive Green Brushpen - Detailer Tip  Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Clearstamp Crealies - Tekst & Zo - Divers 13 Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge dots A5  


2 opmerkingen:

  1. your card is stunning I love everything about it. Especially that flower gonna hunt to see if I can find the place where it is sold. thank you for sharing....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart, mooie kleurwerk en kleuren. Ik vindt het erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX