zondag 1 mei 2016

Live well, Laugh often

Vandaag wil ik jullie deze kaart laten zien. Dit is een keer een rustige kaart, de stempel zelf vond ik al zó mooi dat ik het zonde vond om er zoveel omheen te doen. Hoop dat ik jullie met dit soort kaarten ook kan inspireren :)


De basis is een kaart van 10 x 14,5 cm van Terschelling Glad 300 grams Aquarelpapier. Ik vind dit papier zelf heel fijn papier om op te kleuren met de Gansai Tambi.
Op de kaart heb ik de Orchidee stempel STAMPSL132 van Studio Light gestempeld met Versafine Onyx Black.


Daarna de stempel ingekleurd met de Gansai Tambi. Rondom heb ik nog wat gestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies.


De tekst is van CraftEmotions. Deze heb ik gestempeld met VersaMagic Aspen Mist. Toen de inkt nog nat was heb ik er Clear embossingpoeder overheen gestrooid en dit verhit. Zo krijg je een mooi glanslaagje over je gestempelde tekst.

Voor de afwerking nog wat witte accenten gezet met de Sharpie White en wat dauwdruppels gemaakt met de Dimensional Magic.

Om de kaart een mooie matlaag te geven heb ik gewerkt met de Mini Perfect Layers. Deze linialen zijn echt ideaal, je hebt altijd de perfecte rand om je kaart.


Ik heb de volgende kleuren Gansai Tambi gebruikt:

* 57 - Turquoise Green
* 50 - Pale Aqua
* 47 - Dark Brown
* 54 - Olive Green
* 58 - Ever Green
* 46 - Brown
* 20 - Black (Schaduw)

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Black Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Brown Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Dark Brown Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Pale Aqua Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Turquoise Green Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Olive Green  Kuretake / ZIG - Gansai Tambi - Evergreen Embossingpoeder - Mboss - Clear VersaMagic - Aspen Mist Stempelinkt - Versafine - Onyx black  Clear stamp - CraftEmotions - spirituele teksten (ENG)Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Clearstamp Studio Light - Orchid nr.132ModPodge - Dimensional Magic Perfect Mini Layers 2/Pkg 

4 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX