woensdag 27 april 2016

GastDT Crealies

Ik kreeg van Annelies de vraag of ik nog weer wat wilde maken als Gastdesigner voor het Crealies blog en of ik dan iets wilde maken met die leuke nieuwe verzenddoosje. Tuurlijk wil ik dat wel.

Dit nieuwe verzenddoosje is echt super leuk om te maken en ideaal bij het verzenden van de kaart. Heel vaak krijg je al de vraag hoe je toch de kaarten verzend met de dikkere roosjes/bloemen op de kaart. Dan is dit verzenddoosje ideaal. Dit doosje is op het formaat van 16 x 16 cm dus de meeste kaarten passen hier prima in.Wil je weten hoe je dit doosje precies in elkaar moet vouwen? Kijk dan even dit filmpje:Ik heb voor dit verzenddoosje de La Provence lijn van Studio Light gebruikt. Ook de buitenkant van het doosje heb ik gepimpt met deze lijn. In het midden kan je straks nog het adres schrijven, postzegels erop, kaart erin en verzenden maar :-) Het laatste flapje heb ik op moment nog open, deze plak ik pas dicht zodra de kaart daadwerkelijk gepost moet worden.


Voor de bijbehorende kaart heb ik ook de La Provence lijn van Studio Light gebruikt. Rondom heb ik wat gestempeld met de Bits & Pieces CLBP04 stempel 


Als extra heb ik nog de Decorette CLDR14 harten in elkaar achter de bloemen geschoven.

Stansmal - Crealies - Decorette no 14 - Harten Crealies Duo Dies no. 34 blaadjes 4 34x57mm-26x38mm / CLDD34


Achter de bloementoef heb ik ook nog de Duo Dies CLDD34 blaadjes verwerkt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Stansmal - Crealies - Decorette no 14 - Harten Crealies Duo Dies no. 34 blaadjes 4 34x57mm-26x38mm / CLDD34 Stansmal - Crealies - Create A Box - nr 8 Card Box (verzenddoosje) Basisvel Studio Light - La Provence - A4 BASISPL198 Project Cards vel Studio Light - La Provence - PROJECTLP01 Stansvel Studio Light - La Provence - A4 EASYPL484   Marianne Design - Paper Flowers - Carnations Dark lavender Marianne Design - Paper Flowers - Rose bud Light lavender Hobbyjournaal - Dubbelzijdig tape - extra sticky - 6mm   DecoArt Media - Crackle Paint White

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX