woensdag 13 april 2016

2x Gelli Plate kaartjes

Vandaag wil ik jullie weer 2 kaartjes laten zien die ik gemaakt heb met de Gelli Plate. Dit is toch zó leuk om te doen!


Voor de eerste kaart heb ik de set Mini's gebruikt. Hiervan heb ik de cirkel gebruikt, deze heb ik 2x afgedrukt op de kaart. De kleurtjes Distress inkt die ik hiervoor heb gebruikt zijn:
Abandoned Coral, Cracked Pistachio, Carved Pumpkin & Mermaid Lagoon.

Voor deze kaart heb ik het Mask Stencil Grunge van Dutch Doobadoo gebruikt.

Om de cirkels te accentueren heb ik de Faber Castell Polychromos gebruikt. Daarna wat witte accenten gezet met de Sharpie pen en daarna wat glitters er overheen met de Wink of Stella - Clear.

De stempels die ik heb gebruikt zijn van Lavinia.

Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art A5 - Bubbles Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge dots A5


Voor deze 2de kaart heb ik de 10,2 (4 inch) ronde Gelli Plate gebruikt. Hierop heb ik de mask stencil Bubbles van Dutch Doobadoo gebruikt. Ook hierbij weer geaccentueerd met Faber Castell Polychromos, accenten gezet met de Sharpie pen en glitters gemaakt met de Wink of Stella.

Voor deze kaart heb ik de volgende kleuren Distress inkt gebruikt:
Dusty Concord, Pumice Stone en Abandoned Coral.

Voor beide kaarten heb ik de stempels van Lavinia gebruikt. Deze zijn op moment bij ons uitverkocht, maar wij hopen ze binnenkort weer binnen te krijgen.

Wil je ook graag zo'n kaart leren maken? Geef je dan nog op voor de workshop voor a.s. vrijdag:


Ik hoop dat ik jullie met deze kaarten weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor de reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Distress inkt - Mini - Abandoned Coral Distress inkt - Mini - Cracked Pistachio Distress inkt - Mini - Curved Pumpkin Distress inkt - Mini - Mermaid LagoonDistress inkt - Mini - Pumice Stone Distress Inkt - Mini - Dusty Concord Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art A5 - Bubbles Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge dots A5  Gelli Printing Plates - Set Mini`s - Round, Square, Triangle Gelli Printing Plates - 4 Stempelinkt - Versafine - Onyx black Clear stamp - CraftEmotions - spirituele teksten (ENG) Faber Castell Polychromos - Blikken doos 120 stuks + CD


1 opmerking:

  1. super gaaf. Je geeft me steeds een reminder dat ik de gelli plates meer moet gaan gebruiken ;).
    gr. Miriam

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX