maandag 4 april 2016

Pocket Letter - Life & Garden

Het is eventjes geleden dat ik mijn laatste blogpost heb getypt. Ik had afgelopen week wel een aantal berichten willen plaatsen, de creaties had ik al wel klaar. Maar helaas door enorme drukte ben ik er niet aan toegekomen.

We hebben een aantal geweldig leuke dagen op de Knotsgekke Kaarten én Scrapdagen in Den Bosch gehad. Iedereen die bij onze stand is geweest wil ik heel hartelijk bedanken voor de komst :-)Vandaag wil ik jullie deze Pocket Letter laten zien, deze heb ik gemaakt met de Life & Garden lijn van CraftEmotions. Het plaatje onderaan komt ook uit dit Paperpad.


CraftEmotions - Paper stack - Life & Garden 11 vel A4 ATC / Pocket Letter - 9 vaks insteekhoes - A4


Het Ribbelkarton van Joy! Crafts blijft toch ook leuk om te verwerken op de creaties, dit geeft een hele mooie stoere uitstraling. De kleine vlinder is gemaakt met een stansmal van CraftEmotions. Op de vleugels heb ik wat gouden Stickles gedaan.Onderaan de plaatjes die geknipt zijn uit het Paperpad. Ook heb ik hier nog de kruidenstans van CraftEmotions bij verwerkt.


In het midden een taartrandje met daarop een bloementoef en allerlei stansjes van CraftEmotions. Ik heb onder andere de mooie Swirl gebruikt, de vlinders, het varenblad en de takken.
De tekst in het midden heb ik gemaakt met de alfabet stans van CraftEmotions.

Ook heb ik nog wat kleine houten labeltjes verwerkt onder de bloementoef. 
CraftEmotions Die - takken Card 5x10cm   CraftEmotions Die - vlinders Card 5x10cm CraftEmotions Die - varen, zwanenbloem Card 5x10cm 


Ook heb ik nog een klein stukje Softboard Art Rooftiles van Dutch Doobadoo op deze Pocket Letter verwerkt en een stoere Cardboard Art pijl.


Dutch Doobadoo - Softboard Art - RoofTile Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Pijlen


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Wil jullie ook bedanken voor de leuke reacties die jullie steeds achterlaten op mijn blog.

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

ATC / Pocket Letter - 9 vaks insteekhoes - A4 CraftEmotions - Paper stack - Life & Garden 11 vel A4 CraftEmotions Die - vlinders Card 5x10cm CraftEmotions Die - swirl Card 10,5x14,8cmCraftEmotions Die - kruiden Card 5x10cm CraftEmotions Die - kleine letters Card 5x10cm CraftEmotions Die - varen, zwanenbloem Card 5x10cm CraftEmotions Die - takken Card 5x10cm   Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn Dutch Doobadoo - Softboard Art - RoofTile Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Pijlen Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art A5 - Kraft Party Borders Stickles - Glitter Glue - Gilded GoldHouten ornamenten - CraftEmotions - Labels

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX