maandag 28 maart 2016

Sweet Romance

Hebben jullie allemaal fijne paasdagen gehad? Ik vond het heerlijk, even lekker 2 dagen een beetje bijkomen van alle drukte...en voorbereiden op de komende drukte, want deze week hebben we weer de Knotsgekke Kaarten én Scrapdagen in Den Bosch. Wie zie ik in Den Bosch?
Wij hebben standnummer 177. Ik geef zelf weer een demo met de Gelli Plate icm de Distress inkt.

Maar nu eerst over op het kaartje :) Deze kaart heb ik gemaakt voor het Sizzix Blog, hier kan je het originele blogbericht lezen: http://www.sizzix.co.uk/blog/sweet-romance/


Voor deze kaart heb ik de prachtige Sweet Romance lijn van Studio Light gebruikt, deze is echt zó ontzettend mooi. De prachtige vlinders die ik heb gebruikt komen van de stansmal Winged Beauties. In deze stans zitten 4 verschillende maten vlinders.


Sizzix - Thinlits Die Set - Winged BeautiesSizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2In het midden van de vlinders heb ik wat strass steentjes geplakt. De randen van het designpapier heb ik ruw gemaakt met de Paper Distresser, bewerkt met Distress inkt Gathered Twigs en daarna een beetje ingescheurd voor een oud effect. Achter de kaart zit het ribbelkarton van Joy! Crafts.


De prachtige Doily stans is van Tim Holtz. Deze heb ik uit Kraft Cardstock gestansd. Ik gebruik de Electrische Big Shot, als ik dit soort mallen uitstans gebruik ik ook altijd de Precision Base Plate. Deze plaat is ideaal om de meest gedetailleerde mallen heel goed uit te stansen.


De prachtige rozenstempel is van Studio Light. Deze heb ik ingekleurd met de Faber Castell Polychromos.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Sizzix - Thinlitz - Tim Holtz Doilie 2 Sizzix - Thinlits Die Set - Leafy Lane Sizzix - Thinlits Die Set - Winged Beauties Big Shot Express Machine - Electrisch Big Shot Accessoires - Precision Base Plate (Big Shot) Sizzix Accessory - Die brush & foam pad Paper Distresser - Tim Holtz  Distress Inkt - Mini - Gathered Twigs Studio Light - Sweet Romance - Basisvel BASISSR214 Studio Light - Sweet Romance - 3D Stansvel EASYSR517 Studio Light - Sweet Romance - 3D Stansvel EASYSR520 Clearstamp Studio Light - Sweet Romance - STAMPSR131 Faber Castell Polychromos - Blikken doos 120 stuks + CDJoy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn

3 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX