woensdag 29 augustus 2018

Misty Rose Tag - Thinking of You

Vandaag wil ik jullie weer een echte "Jenine" creatie laten zien, dus bomvol met prutjes!! Nu ik sinds de vakantie weer in mijn eigen hobbykamer kan freubelen kan ik weer lekker los gaan. Ik heb alle mandjes met prutjes nu zo staan dan alles binnen handbereik is, dus ik kan weer lekker los gaan.
Dit soort creaties ben ik wel wat langer mee bezig, maar ik kan hier zo lekker mijn ei in kwijt, het geeft mij heel veel ontspanning.

Voor deze creatie ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe labelmal van Dutch Doobadoo. Een erg leuk model. Ik heb de bovenkant op ca 7 cm (ruw uit mijn hoofd) afgesneden. Ik heb dit als een pocket opgeplakt zodat je er nog een label achter kunt steken. Voor de label heb ik de gave Tag punch van Vaessen Creative gebruikt.


Als je er zo een pocket van maakt heb je de kaart ook gelijk een stukje kleiner. Ik heb voor het papier het paperpad Misty Rose van Prima Marketing gebruikt. Wat is dit toch geweldig gaaf papier. Het plaatje van Thinking of you en de vlinders komen ook allemaal uit dit paperpad.

Achter die tekst heb ik een gave Creatable van Marianne Design gebruikt.


Dit is wel echt een super gave mal, die had ik volgens mij nog nooit eerder gebruikt, erg toch?Verder heb ik langs de randen nog een prachtige randmal van Marianne Design gebruikt. Achter de bloemen heb ik een blaadjesmal van Marianne Design gebruikt.

Bij deze nieuwe Misty Rose serie zitten ook echt super gave bloemen. Voor deze creatie heb ik de bloemen uit het set Lafayette gebruikt. Verder nog wat plakpareltjes en mini paperclips ter decoratie.

Om de randen wat meer Shabby te laten lijken heb ik ze eerst bewerkt met de paper distresser en daarna wat Gesso erop gedaan.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Paperpad Prima Marketing - Misty Rose - A4Prima Marketing - Misty Rose - Paper Flowers LafayetteJoy! Crafts - Paper for Cardmaking - Cardstock linnen white A4  Marianne Design - Creatables - Tiny`s vines Marianne Design - Creatable - Classic Border Marianne Design - Creatable - Anja`s Butterfly PRE-ORDER 12 - Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Another label A4 Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Paper Distresser - Tim Holtz Vaessen Creative - 3 in 1 Tag Punch Creative Impressions - Clips - Mini Metal Paper Clips

3 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan en inderdaad een echte Jenine!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kaartje geworden.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart Jenine. Knap dat je er zoveel op kwijt kunt. Ik vind het altijd zonde om een mooie mal weer te bedekken.. bij mij wordt het dan een zooitje. Tenminste dat idee heb ik zelf dan, hè?! Fijn dat je weer naar je hobbykamer kunt. Tussen al je eigen spullen, toch het allerfijnst!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX