zondag 2 september 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 17 - Sprookjes

Vandaag wil ik jullie weer een creatie laten zien voor de #HVZomerMarathon2018. Ik ben helaas niet meer helemaal bij, inmiddels is de marathon afgelopen en ik moet nog 4 creaties maken! Maar we hebben nog t/m 7 september dat ze alle 18 af moeten zijn, zou ik het redden? Ik hoop het!

Deze keer heb ik Challenge 17 gedaan, hiervoor heeft Miranda het thema bedacht: Sprookjes.
Dat was ook wel weer een lastige, ik heb niet echt heel veel met sprookjes, tenminste, wist niet hoe ik het zou gaan verwerken.

Ik heb gekozen voor De Kleine Zeemeermin en heb dan ook een tekst daarna verwerkt op mijn creatie.

Voor de achtergrond ben ik bezig gegaan met de nieuw kleuren van de Harmony inkt. Ik heb op de achtergrond de kleuren Oasis, Parakeet en Lagoon gebruikt.
Daarna heb ik met wat mask stencils van Dutch Doobadoo wat groene cirkels aangebracht, hiervoor heb ik de kleur Grasshopper gebruikt.
De mask stencils die ik heb gebruikt zal ik straks onder aan de blogpost laten zien.

Verder heb ik op de achtergrond nog wat Collage paper van Art by Marlene (Studio Light) gebruikt. 

Ook heb ik her en der nog wat gestempeld. Hiervoor heb ik ook de Harmony Inkt gebruikt.


Voor de aankleding van deze pagina heb ik plaatjes uit het Die-Cut boekje van Art by Marlene gebruikt. Deze zeemeermin past wel bij het sprookje toch?

De tekst heb ik op de computer gemaakt en uitgeknipt. Ik ben nog even in afwachting van de nieuwe Label It van We R Memory Keepers, tot die tijd nog maar even zelf de teksten op de pc maken.

Voor de afwerking heb ik schaduw aangebracht met de Stabilo All zwart, wat doodles gemaakt met de Signo Uniball zwart en wit en op de bubbels heb ik nog wat Glossy Accents aangebracht.

Wil je nog meedoen met de Marathon? Hier vind je alle informatie:
Ik hoop dat ik jullie weer kan inspireren met mijn creatie.  Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - ART BY MARLENE - A4 Collage Paper 01 Studio Light - ART BY MARLENE - Stansblok A5 01 Liquitex - Light Modeling Paste - Acrylic Gel Medium 8oz. Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Parakeet Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Oasis Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Lagoon Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Grasshopper Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Anthracite Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Grunge dots A5  Stabilo ALL - Black 8046 Uni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - Black Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White Nuvo - Light Mist Spray Bottle (2 stuks) Joy! Crafts - Ink Blending tool Studio Light - So Spring - Clearstamp 14x14 cm So Spring - STAMPSS286 Ranger - Glossy Accents - mini

1 opmerking:

  1. Heel gaaf! Mooi met de zeemeermin. Die komt in genoeg sprookjes voor...

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX