zondag 5 augustus 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 10 Schudmateriaal

We zijn met de #HVZomerMarathon2018 alweer aanbeland bij Challenge 10. Deze keer heeft Jolanda de Challenge bedacht, je moet schudmateriaal gebruiken op je kaart.

Omdat ik allemaal Art Journal pagina's maak vond ik dat best wel een lastige opdracht, maar het is weer gelukt.Als eerste ben ik begonnen om een achtergrond te gaan maken met de MAKE ART Blendable Dye Ink van Wendy Vecchi. Ik heb de kleuren Red Geranium, Bluebird, Fern Green, Violet en Sunflower gebruikt. Daarna heb ik met een mask stencil uit de Bloom serie van Studio Light wat sterren op de achtergrond gemaakt, dit heb ik met structuurpasta gedaan. Ook heb ik her en der wat mask stencils verwerkt, hiervoor heb ik dezelfde kleurtjes inkt gebruikt.

Daarna ben ik op de achtergrond van alles gaan stempelen om alvast een beetje een idee te krijgen hoe ik de opbouw wilde gaan doen. Deze keer heb ik ervoor gekozen om alles op een apart vel te gaan stempelen, in te gaan kleuren en daarna uit te gaan knippen en opplakken. Op die manier kun je ook mooi allerlei dingen voor elkaar gaan plakken.

In het midden van de bloem heb ik met behulp van het Tonic Circle Die & Shaker Set een gat gemaakt, daar wat schudmateriaal ingedaan en afgedekt met een stukje papier. Dit heb ik later vast op de creatie geplakt.


Ik heb allerlei verschillende kleurtjes schudmateriaal gebruikt wat ook voorkomt in mijn creatie.


Daarna heb ik nog wat tekst stickers opgeplakt, doodles aangebracht en nog wat losse pailletten verwerkt op de creatie.

Ik heb trouwens op de achtergrond ook nog wat Fran-táge Shabby White gedaan. Al met al heb ik best veel verschillende dingen gebruikt voor deze creatie. Ik vond het wel weer een leuke uitdaging.

De afbeeldingen uit de Bloom collectie van Studio Light heb ik allemaal in gekleurd met de Neocolor II, deze zullen wij binnenkort ook in ons assortiment opnemen.

Wil jij ook meedoen met de #HVZomerMarathon Challenge 10? Dan kun je je creatie in dit album uploaden:

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Ranger MAKE ART - Blendable Dye Ink Pad -  Violet Ranger MAKE ART - Blendable Dye Ink Pad -  Sunflower Ranger MAKE ART - Blendable Dye Ink Pad -  Red Geranium Ranger MAKE ART - Blendable Dye Ink Pad -  Fern Green Ranger MAKE ART - Blendable Dye Ink Pad -  Bluebird Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB18  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB14  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB13  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB12  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom STAMPMB11  Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Bloom Mask Stencil MASKMB07 Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Squares A5 Tonic Studios Die - Circle die & blister shaker set  Uni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - Black Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White Stabilo ALL - Black 8046 Stampendous Fran-táge - Shabby Embossing Enamel - White Strathmore -  Mixed Media Paper - Vellum Surface 14 x 21,6 cm - 190 grams

1 opmerking:

  1. Schitterend Jenine! Zulk mooi kleurgebruik en het schudgedeelte is goed bedacht!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX