vrijdag 24 augustus 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 16 - Cirkels

Wie doet er nog steeds mee met de #HVZomerMarathon2018? Zijn jullie nog steeds helemaal bij? Ik hoop er op moment helaas even 2 achter, ik hoop die zo snel mogelijk toch nog te maken! Het einde komt nu al wel in zicht, ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden?

Vandaag is het mijn beurt om weer een nieuwe Challenge bekend te maken, deze keer willen we graag "Cirkels" verwerkt zien op je creatie.

Doe je mee? Dan kun je je creatie in dit album uploaden.
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1957537277602616&type=3

Nou deze creatie had bij mij wat voeten in de aarde. Door allerlei omstandigheden moest ik deze last-minute nog maken en ik was moe... teveel andere dingen in mijn hoofd die nog moesten.. en dan lukt het soms gewoon echt niet.


Ik was heel enthousiast begonnen, ben tot nu toe over het resultaat ook echt tevreden (had deze foto gemaakt als stappenfoto). Ik wilde graag zelf tissuepaper gaan maken. Maar daarna ging het mis... Had het collagepaper opgeplakt en allerlei stempels voor de opwerking, maar het werkt het gewoon allemaal net niet. Die in stukken gescheurd en in de prullenbak gegooid en 2de poging gedaan, maar ook die mislukte compleet. Toen heb ik er de brui aan gegeven... ben een tijdje gaan slapen en na mijn middag rustuurtje opnieuw begonnen. Nieuwe kleuren, andere materialen...en toen had ik binnen een uurtje de creatie klaar.

Ik ga nog wel een keer weer een nieuwe poging doen met bovenstaande artikelen, want vind de materialen en de kleurencombi wel erg mooi uitpakken ;-) Herkenbaar dat het soms gewoon echt niet wil??


Maar nu snel over naar mijn bijdrage voor de #HVZomerMarathon2018 - Cirkels. Bij deze nieuwe creatie heb ik 3 kleuren Distress Oxide gebruikt: Tumbled Glass, Broken China en Vintage Photo. Over de achtergrond heb ik allerlei stempels van AALL & CREATE, Studio Light en Crealies verwerkt. Ik zal onderaan deze blogpost even alle verschillende stempels plaatsen.

Voor het stempelen heb ik de Archival Jet Black gebruikt, de Archival Coffee en verder heb ik ook met de kleurtjes Distress Oxide inkten gestempeld.


Nadat de achtergrond klaar was heb ik er wat Rice Paper van Stamperia op verwerkt, ik ben momenteel echt verslaafd aan dat Rice Paper. Ik heb dit met de Matte Gel van Liquitex op mijn creatie geplakt. Verder voor de afwerking nog weer de Small Talk stickers van Tim Holtz gebruikt en de Signo Uniball White voor de Doodles. Rondom het lieve meisje heb ik een lichte schaduw aangebracht met de Stabilo All Black.

Ik hoop dat ik jullie weer kan inspireren met deze creatie en hopelijk doen jullie ook weer mee met deze #HVZomerMarathon Challenge.Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Archival Ink - Mini Ink Pad - Kit #2 Vaessen Creative - Embossing heat tool - 2 positions Vaessen Creative - Stamp Easy tool - 20x15cmViva Decor - Vierkante zachte sponsjes Stamperia - Rice Paper A4 - A Blue Stars Card Liquitex - Matte Acrylic Gel Medium - 8oz Stabilo ALL - Black 8046 Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White AALL & CREATE - Clearstamp Border - set #80 AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #10 AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #45 Distress Oxides Ink Pad - Vintage Photo Distress Oxides Ink Pad - Broken China Distress Oxides Ink Pad - Tumbled GlassClearstamp - Crealies - Bits & Pieces - nr 62 Grote cirkels Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 57 Grunge Circles Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Studio Light - Mixed Media lijn - Clearstamps A5 nr 218

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX