zondag 5 augustus 2018

Dutch Doobadoo - Springcard Coffee?

Vandaag wil ik jullie weer een creatie laten zien die ik een tijdje terug al gemaakt heb. Deze keer heb ik een Spring Card gemaakt waarbij ik een Card Art mal van Dutch Doobadoo heb gebruikt. Ideaal dat je zelf niet alles uit hoeft te meten :-) 


De basis heb ik uit wit linnenkarton gesneden/geknipt. Daarop heb ik designpapier van Craft-O-Clock gebruikt, de Lady's & Gentlemen collectie. Wat is deze serie toch mooi van kleur hè?

Voor de decoratie van deze kaart heb ik allerlei stansmallen van Noor! Design gebruikt. Zo zie je achter het "Spring" gedeelte de mooie kantrand. Deze heb ik ook onderlangs nog weer terug laten komen.


Het Vintage plaatje is ook van Noor! Design uit een knipvellenpakket. Deze past qua kleur precies bij het designpapier. Rondom het plaatje heb ik een mooi uitgestansd frame verwerkt.

De bloemen die ik op deze creatie heb gebruikt zijn wat "oudjes", deze komen uit de metalen blikken doosjes van Prima Marketing. Ze zijn al heel wat jaartjes oud en helaas uit de collectie, maar ik vond ze zo mooi passen bij dit papier dat ik ze toch maar weer eens gebruikt heb.

Achter de bloemen heb ik nog wat swirls en blaadjes geplakt. Onderaan deze blogpost zal ik weer de foto's van de mallen laten zien zodat jullie makkelijker kunnen zien hoe de mallen er precies uitzien.

De ticket heb ik gemaakt met een Vintage Flourishes mal van Noor! Design. Daarop heb ik de Label Stickers van Tim Holtz geplakt met de tekst Coffee?
Helaas zijn deze stickers uit het assortiment gehaald, grrr. Zo jammer!!

Als finishing touch heb ik nog wat gesso op de bloemen gedaan en heb ik 2 blauwe vlinders opgeplakt. Deze komen uit een knipvel van Lemoncraft.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Swing Card Art - Spring Card Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Scrappapier Craft-O-Clock - Ladies & Gentlemen - 05 Scrappapier Craft-O-Clock - Ladies & Gentlemen - 03 Scrappapier Craft-O-Clock - Ladies & Gentlemen - 02 Lemoncraft -  Vintage Time A4 sheets - Lullaby 3Noor! Design - Blauwe mal - Bloemencirkel met alfabet  Noor! Design - Blauwe mal - Sierrand Noor! Design - Vintage Flourishes - Varen Noor! Design - Vintage Flourishes - Tripple Tricker Noor! Design - Vintage Flourishes - Swirls/takjes 

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX