maandag 20 augustus 2018

#HV Challenge - Zeeleven

Op ons HobbyVision Creative Crew Blog hebben wij ook maandelijks een nieuwe challenge, deze gaat altijd de 20ste van start. Dus vandaag gaan wij ook weer een nieuwe challenge bekend maken. Helaas zijn er afgelopen challenge niet voldoende deelnemers geweest om de prijs te verloten. Erg jammer, maar waarschijnlijk door de vakantie en omdat de HVZomerMarathon2018 ook nog loopt?

Wij hopen in ieder geval dat we met deze challenge wel weer voldoende deelnemers zullen krijgen zodat we wel de prijs kunnen verloten.

Dit keer heeft de challenge als thema "Zeeleven".
http://hobbyvisiondt.blogspot.com/2018/08/challenge-77-zeeleven.html


Dat is voor mij niet zo'n moeilijk thema, alles wat mee zee te maken heeft vind ik leuk. Ik heb dit Box doosje hiervoor gemaakt, hiervoor heb ik een mal van Dutch Doobadoo gebruikt.


Deze heb ik overgenomen op het Florence Kraft cardstock en netjes uitgeknipt. Daarna heb ik er designpapier van Noor! Design uit het Sailing Home paperpad. Vind de kleurtjes weer super gaaf. Voordat ik het doosje vast heb geplakt heb ik eerst in het midden nog 2 extra strookjes Kraft Cardstock geplakt waar ik wat zeewier op heb geplakt. Dit is makkelijker om vast te plakken VOORdat je het doosje dichtplakt. Het zeewier is een stansje van Noor! Design, tussen het zeewier zie je nog een zeepaardje.


Bovenlangs heb ik de nieuwe randmal uit de Sailing Home serie van Noor! Design gebruikt, deze heb ik iets kleiner gemaakt door er een gedeelte af te knippen. Verder nog wat visnet ter decoratie, in het visnet zie je nog een dolfijn  en een zeemeeuw.

Op de flap heb ik een tekst gemaakt met het Word Punchboard van We R Memory Keepers, deze heb ik met een mini wasknijpertje vastgezet.


Onderlangs heb ik nog een leuk hek gemaakt met een stans uit de Under de Sea lijn, wat schelpen verwerkt, een mooie wegwijzer en een zeehond uit de Sailing Home lijn. Alle 3 de zeedieren heb ik uit wit cardstock uitgestansd en daarna op kleur gebracht met de Distress inkt Pumice Stone.
Achter het hek zie je trouwens ook nog weer wat zeewier en op de voorgrond ter decoratie wat 3D balls van Powertex.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Doen jullie ook mee zodat we volgende keer wel de waardebon twv € 10,00 kunnen verloten? Je vind hier meer info over de challenge:


Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - Pop Up Box  Noor! Design - Paperpad A4 - Sailing Home    Noor! Design - Under the Sea - Border Coral Noor! Design - Sailing Home - Zeehondjes Noor! Design - Sailing Home - Golven Noor! Design - Under the Sea - Drijfhout Hemp cord naturel - 0,8mm x 100m Decorative Fishnet - Neutral Set wasknijpertjes - 25 mm - wit-rose-blauw Powertex - 3D Balls - Medium Hero Arts - Pigment Ink - Unicorn PRE-ORDER 4 - We R Memory Keepers - Word Punch BoardDistress inkt - Mini - Pumice Stone

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX