zondag 19 augustus 2018

Ticket Winter Trails

Vandaag wil ik jullie een creatie laten zien met de laatste nieuwe lijn van Studio Light, de Winter Trails. Wat is dit toch een onwijs gave lijn, de kleuren zijn echt zó mooi! Precies mijn stijl. Ik heb me dus ook helemaal uitgeleefd op deze creatie en weer een "echte" Jenine kaart gemaakt. Dit is de eerste creatie vanuit mijn eigen hobbyhok. Voor diegene die mij niet als Facebookvriend hebben: Sinds kort heb ik een traplift en kan ik weer in mijn eigen oude vertrouwde hobbykamer knutselen. Ze moeten me nog wel helpen om alles weer een plekje te geven, maar dat komt allemaal tzt nog wel. Maar de basismaterialen heb ik nu binnen handbereik liggen en ook de belangrijkste accessoires voor de decoratie. En dat heb ik tijdens het afgelopen 1,5 jaar echt gemist, ik kon niet lekker snuffelen tussen de lintjes en de prutjes. Dus nu weer een echte "Jenine", ik zal niet langer kletsen en over gaan naar de creatie:


De basis van deze kaart is gemaakt met een ticketmal van Studio Light, onder aan deze blogpost zal ik weer de plaatjes laten zien en doorlinken naar de webwinkel. Deze heb ik uit Kraft en cardstock van Florence gestansd. Het designpapier komt dus uit de Winter Trails lijn van Studio Light.


Ik heb in het midden van de Ticket wat Hemp Cord van Vaessen Creative verwerkt en daar wat belletjes aan gehangen.
Links zie je nog een mooie kerstboom, dit is een nieuwe stansmal van CraftEmotions. De label met tekst aan de linkerkant komt van een stansvel van Studio Light. Voor de tekst Merry Christmas heb ik een stansmal uit de Winter Trails lijn gebruikt.


Zoals ik al zei: Een "echte" Jenine bloementoef weer, ik heb diverse bloemen uit mijn voorraad bij elkaar gezocht en deze vastgeplakt met mijn lijmpistool. Achter de bloementoef heb ik nog de gave ster uit de Winter Trails lijn verwerkt. De fijne bruine takjes is een stansmal van CraftEmotions.
Ook heb ik nog een paar kleine tickets achter de bloementoef verwerkt.


Hier nog een een close-up van de gave ijskristallen mal.

Ik hoop dat ik jullie met deze "echte" Jenine creatie weer kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Winter Trails - Stansmal STENCILWT103 Studio Light - Winter Trails - Stansmal STENCILWT102 Studio Light - Winter Trails - Stansvel EASYWT627 Studio Light - Winter Trails - Scrappapier SCRAPWT04 Studio Light - Winter Trails - Scrappapier SCRAPWT03 Studio Light - Winter Trails - Scrappapier SCRAPWT01 CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft sheets A5 - 10 sheets CraftEmotions - Stansmal - Bessentakjes CraftEmotions - Stansmal - Hippe Decoratie Kerstbomen Hemp cord - Assortiment ecru - 4x10 meter Sizzix - Accessoiry - Lijmpistool 7mm Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.98 Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.100 Sizzix - Accessoiry - Multi Tool  Stansmal Crealies - Crea Nest Lies XXL - no 69 Circles with open scallop Hero Arts - Pigment Ink - Unicorn

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je weer een echte Jenine kaart hebt kunnen maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super om weer eens een echt Jeninekaart te zien! Prachtig gemaakt en de kleuren ja, top!!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX