maandag 13 augustus 2018

#HVZomerMarathon2018 - Challenge 13 - Blingbling

Vandaag is het alweer tijd om challenge 13 bekend te maken voor onze #HVZomerMarathon2018. Wat gaat dat toch hard, nog 5 te gaan en dan is het alweer afgelopen. We zijn ontzettend trots dat we zoveel deelnemers elke week hebben en we vinden het erg leuk dat jullie zo fanatiek en enthousiast meedoen. Dit stimuleert ons wel om hier wel een vervolg op te gaan doen ;-)

Maar nu eerst over naar de Challenge. Deze keer heb ik hem bedacht en het thema is: Blingbling. 
Het moet dus echt schitterend / glinsteren... maak er iets leuks van.

Wil jij ook meedoen? Dan vind je hier meer info over de #HVZomerMarathon2018, dit is ook gelijk het juiste album waar je deze creatie in moet plaatsen:Ik ben als eerst begonnen op een stuk Water Art papier van 14 x 20 cm en heb hier met de Nuvo Shimmer Powder Catharina Wheel wat kleur op aangebracht. Dit poeder strooi je erop, nat sprayen en droogmaken met de heattool. Dit heb ik herhaalt totdat ik tevreden wat over deze kleur en daarna heb ik er nog de Shimmer Powder Atlantis Burst er overheen gedaan om net iets meer kleur in de achtergrond te krijgen.

Daarna heb ik wat patronen aangebracht met masks stencils van Dutch Doobadoo, hiervoor heb ik de Distress Oxide Fossilized Amber, Peacock Feathers en Picked Raspberry gebruikt.
Voor de Blingbling heb ik dit keer de Gilding Flakes gebruikt, de kleur Harvest Moon. Ik heb hiervoor een foamstempel van Gears van Studio Light gebruikt, hier de Nuvo Lijm op aangebracht en hiermee gestempeld. Daarna de Flakes er overheen gestrooid.


Ook op de letters heb ik de Flakes gebruikt. Ik heb dit gedaan door een stuk wit papier te pakken en hier aan beide kanten het Easy Connect Craft Tape te plakken. Eerst de letters uitgestansd en opgeplakt en daarna ook van de bovenkant het beschermlaagje afgehaald. Je hebt nu. namelijk aan beide kanten dubbelzijdig tape. Op de bovenkant duw je wat Flakes en dit "poets" je erin. Je krijgt dan mooie Blingbling letters.


Op de achtergrond heb ik ook nog verschillende stempels gebruikt, ik heb de Mixed Media stempels van Marianne Design hiervoor gebruikt.
Voor de Finishing Touch heb ik nog wat doodles aangebracht met de Signo Uniball Black en White. Rondom de plaatjes heb ik de schaduw aangebracht met de Stabilo All zwart.De plaatjes die ik heb gebruikt zijn trouwens van Stamperia, het Rice Paper. Dit is echt zo leuk om mee te werken!! Ik heb dit aangebracht met de Matte Acrylic Gel van Liquitex.

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn voorbeeld en dat jullie ook weer meedoen met deze nieuwe Challenge. Succes allemaal.Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Nuvo - Shimmer Powder - Catherine Wheel Nuvo - Shimmer Powder - Atlantis BurstNuvo - Glue pen - large tip 15mm Cosmic Shimmer - Gilding Flakes - Harvest Moon Stamperia - Rice Paper A4 - Wonderland Fantasy Decorations Bristle - Stencil Brush Viva Decor - Artist Brush Set - Platte penselen Liquitex - Matte Acrylic Gel Medium - 8oz Distress Oxides Ink Pad - Picked Raspberry Distress Oxides Ink Pad - Peacock Feathers Distress Oxides Ink Pad - Fossilized Amber CraftEmotions - Stansmal - Alfabet Handlettering Hoofdletters Klein CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 100mm Nuvo - Light Mist Spray Bottle (2 stuks) Vaessen Creative - Embossing heat tool - 2 positions Stabilo ALL - Black 8046 WaterArt Aquarelpapier - 30 sheets / A5 / 185 grs Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Charming Pink Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Warm Breeze Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne Marianne Design - Mixed Media - Clearstamps Doodle Circles Marianne Design - Mixed Media - Clearstamps Henriette`s Elements Marianne Design - Mixed Media - Clearstamps Henriette`s Art Studio Light - Mixed Media Foamstamps - FOAMMM06 Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Triangles Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Floral Feather Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - A5 Triangle Tim Holtz - Idea-Ology - Clippings Stickers 4.75

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX