zaterdag 11 augustus 2018

Dutch Doobadoo - Kerstbal Silent Night


Nieuw deze maand van Dutch Doobadoo is de mooie Card Art mal Kerstballen. In de verpakking zitten 2 verschillende maten kerstballen. Ik heb voor deze creatie de grootste mal gebruikt.


Het designpapier wat ik hiervoor heb gebruikt is het paperpad Silent Night van Noor! Design. Het cardstock van Florence (Clay, Anthracite en White) past hier qua kleur perfect bij. 

Ik ben dit keer aan de slag gegaan met heel veel nieuwe Noor! Design mallen zoals het mooie frame wat je rondom het vintage plaatje ziet. Bij die mal zit ook de tekst Merry Christmas als extra stans.
Achter het frame heb ik links ook nog de nieuwste Doily gebruikt, deze heeft een heel mooi fijn patroontje, erg mooi!

Daarbij zit ook een mooie randmal die ik weer onder het plaatje heb verstopt. De plaatjes van de mallen zal ik onder mijn blogbericht nog plaatsen.


Verder nog de 3D kerststerren die gemaakt zijn met een Vintage Flourishes mal. Voor de tak met besjes die je achter het plaatje ziet heb ik ook een nieuwe Vintage Flourishes mal gebruikt. Daarop heb ik nog een paar glitters gedaan.

Uiteraard mag een flinke bloementoef en diverse lintjes niet ontbreken op deze creatie. Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren.

Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Christmas ball 2 pcs A5 Noor! Design - Paperpad A4 - Silent Night    Noor! Design - Blauwe mal - Kantrand cirkel Noor! Design - Blauwe mal - Kantrand cirkel Noor! Design - Vintage Flourishes - Besjes Noor! Design - Vintage Flourishes - Vouw ster Noor! Design - Merry Christmas - Frame Christmas May Arts - Seambinding lint - Black Nuvo - Glitter Accents - Fresh Snowfall 

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX