woensdag 30 november 2016

Viva Decor - Eis Effekt

Vandaag wil ik jullie deze leuke waxinelichtjes laten zien. Dit zijn super leuke projecten om te maken en helemaal niet moeilijk. Ze zijn erg leuk om neer te zetten in de decembermaand of als cadeautje weg te geven.


Ik had een tijd geleden dit idee van de Waxinelichtjes al gezien bij Wybrich van de Roest en was er gelijk helemaal weg van.

Als eerste ben ik begonnen om de groentepotjes goed schoon te maken en voorzien van een laagje Viva Decor Eis Effekt Holografisch. Ik heb dit voorzichtig met een spons aangebracht, breng niet een te dikke laag aan. Dit laat je even goed drogen.

Als dit goed droog is kan je er nog weer een 2de laag overheen doen. Doordat ik de holografische heb gebruikt zit er ook nog een kleine glinstering in.


Hier kan je een beetje zien hoe het leuke Eis Effekt opdroogt, geeft echt een gaaf effect hé?


Om de bovenkant van de potjes heb ik jute touw gewikkeld. Daarna voor de decoratie nog een strik van organzalint, een uitgestansde Pine Tree Branch, een Poinsettia en wat decoratie.
Op de blaadjes heb ik nog wat Crackle Paint White gedaan.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Viva Decor - Eis Effekt - Holografisch  Marianne Design - Craftables - Tiny`s Pine Tree Branch  Marianne Design - Creatable - Petra`s Poinsettia`s  Marianne Design - Creatable - Petra`s Twigs Belletjes met kruisopening - 8 mm - Rood/Wit Klosje jute touw 25 gr.DecoArt Media - Crackle Paint White

3 opmerkingen:

  1. Wat zijn ze onwijs mooi! Ik vind de ijsbloemen (hoe noem je zoiets?) prachtig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk. Dit ga ik ook eens naapen. Te leuk om niet te gaan proberen. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX