woensdag 2 november 2016

Kerstkaarten workshop - Zaterdag 3 december - Kaart 2

Vandaag wil ik jullie de 2de kerstkaart laten zien die we gaan maken tijdens de workshop "Kerstkaarten maken met Jenine" op zaterdag 3 december bij HobbyVision.

Lijkt het je leuk om mee te doen? We hebben nog 4 plekjes vrij. Je kan je via deze link aanmelden:
Morgen zullen wij de laatste creatie nog laten zien.

Deze kaart is tevens het voorbeeld wat ik gemaakt heb voor het blog van Sizzix: http://www.sizzix.co.uk/blog/the-chill-of-winter/ 
Op het blog van Sizzix kan je de originele blogpost lezen.


Bij deze kaart gaan we aan de slag met de prachtige I Wish Collectie van Maja Design. Maja Design heeft zulke gave papierlijnen, ik ben daar echt wel een groot fan van.


Het formaat van deze kaart is 13 x 18 cm. De kaart is een soort pocket geworden zodat je er nog 2 labels achter kan stoppen.

De labels zijn gemaakt met een stans van Sizzix.


Op de label heb ik nog een tekst gestempeld, hiervoor heb ik de clearstamp 6410/0410 van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik gestempeld met Versamark en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid.

De sneeuwvlok is gemaakt met een stans van Sizzix, deze heb ik uit Glitterkarton wit gestansd.Ook heb ik nog wat sneeuwvlokken uit bruin designpapier gestansd. In het midden een paar kleine sneeuwbolletjes ter decoratie.


Achter het organzalint heb ik wat kerstblaadjes geplakt, hiervoor heb ik een Thnlints Die set Holiday Greens Mini van Sizzix gebruikt. Op de takjes heb ik wat witte gesso gesmeerd voor een shabby look.
Verder heb ik nog wat wit flossdraad gebruikt en wat denneappels.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Stampendous - Embossing powder - White opaqueSizzix - Thinlits Die Set - Holiday Greens, Mini  Sizzix - Thinlits Die Set - Paper Snowflakes Mini  Sizzix - Framelits Die Set - Tag Collection Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Noor! Design - Winter Wishes - Clearstamp Stars Sneeuwbolletjes Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 7 Maja Design - I Wish for lots of snow Maja Design - I Wish for frosty mornings Maja Design - I Wish those memories will last  VersaMark Watermark Stamp Pad 


1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX