vrijdag 18 november 2016

GastDT Crealies - Een bloemetje om je op te fleuren

Ik mocht deze maand ook weer iets plaatsen als Gast Designer op het blog van Crealies. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe achtergrondstempels en de nieuwe Bits & Pieces stempels.


Als eerste heb ik een witte kaart van 13 x 13 cm genomen. Daarna heb ik op de achtergrondstempel Backgroundzz CLBG04 her en der wat gestempeld met Versamark inkt. Ik heb dus niet de hele stempel bedekt met inkt.

Daarna het papier op de stempel gelegd en er zachtjes overheen gewreven. Daarna draai je het papier weer om en stempel je ook nog her en der wat met de Bits & Pieces stempels. Ook hiervoor gebruik je Versamark inkt.

Daarna ga je met diverse kleuren PanPastel over je kaart om een mooie gekleurde achtergrond te krijgen. Dit ga je daarna fixeren.

Clearstamp Crealies - Backgroundzz - 04 strand
Na de PanPastel achtergrond heb ik nogmaals de leuke nieuwe Bits & Pieces stempels gepakt. Voor deze kaart heb ik de Thin Mesh CLBP58 en de Grunge Circles CLBP57 gebruikt. Deze heb ik met Versamark inkt gestempeld en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid. Hierdoor vallen ze goed op op de achtergrond.

Daarna nog wat witte accenten aangezet met de Signo Uniball.

Bits & Pieces no. 58 Thin mesh Bits & Pieces no. 57 Grunge circles

De bloemenstempel heb ik ook met Versamark gestempeld en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid. Deze heb ik ingekleurd met de ZIG Clean Color Real Brushmarkers. Daarna heb ik deze uitgeknipt en met 3D foampads op de achtergrond geplakt.

Ik hoop dat het zo voor jullie duidelijk is. Mochten jullie nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl;

Clearstamp Crealies - Backgroundzz - 04 strand  Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 57 Grunge Circles  Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 58 Thin mesh Rubberstamp - Katzelkraft - Les roses Stampendous - Embossing powder - White opaque Versamark - Inktkussen Dazzle - ChampagneZIG - Clean Colors - Real Brush - Set á 48 stuks PanPastels - Pearl (6) & Mediums (4) Tray-Kit Uni-Ball - Impact Bold Point Gel Pen- Studio Light - Clearstamp - Beautiful Flowers STAMPBF141

3 opmerkingen:

 1. Prachtige bloemenkaart ! heel veel mooie accentjes op de achtergrond top .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig! Zo mooi de pasteltinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel duidelijk uitgelegd, maar voor mij nog best ingewikkeld! Je kaart is echt prachtig!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX