dinsdag 29 november 2016

Sizzix DT - Good things

Vandaag mag ik weer iets laten zien op het blog van Sizzix. Deze keer ben ik met de nieuwe Bigz Die - Gerbera aan de slag gegaan. Dit zijn echt super mooie mallen om je eigen bloemen mee te maken.

De originele blogpost kun je hier bekijken: http://www.sizzix.co.uk/blog/good-things/


Ik had laatst van mijn dinnetje Kim van Endschot hele lieve post gekregen, een MDF hartje van Dutch Doobadoo als "Hartje onder de riem". Ik vond dat zó gaaf dat ik dat idee ook even gelift heb.

Ik heb voor deze hartjes het Lavender paperpad van Noor! Design gebruikt. Ik ben wel echt fan van deze paarse kleurtjes.

Ik ben als eerste begonnen om 2 hartjes te gaan maken.Deze bloemen zijn wel echt super gaaf hé? Ik heb ze 2x uit paars cardstock, 2x uit vellum en 1x uit wit cardstock gestansd. Daarna de blaadjes opgebold met de Flower Shaping Tool kit om ze mooi in model te krijgen. De randen heb ik aangezet met de Crackle Paint White.

In het midden van de bloem heb ik wat meeldraden verwerkt.


De bloemen kan je echt heel mooi opbollen waardoor ze een heel gaaf effect geven. Ze zijn bijv. ook erg mooi om op cadeaudoosjes etc te verwerken.
Op de bloem heb ik nog een mooie vlinder verwerkt.


De groene blaadjes zijn gemaakt met de Thinlits - Garden Greens set.
De tekst stickers zijn van Tim Holtz.

Ik hoop dat ik jullie met deze hartjes weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Sizzix - Bigz Die - GerberaSizzix - Thinlits Die Set - Garden Greens Sizzix - Thinlits Die Set - Winged Beauties  Dutch Doobadoo - MDF Mini album Heart Noor! Design - Paperpad A4 - Lavendel Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml    Tim Holtz - Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book - 4.5Joy! Crafts - Flower Shaping Tool kit 4 st Joy! Crafts - Flower Shaping Tools Molding Mat Vellum A4 - wit - pak 5 vel

1 opmerking:

  1. Wat een leuke bloem prachtige hartje heel mooi van kleuren echt een beauty !
    Gr Doris

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX