zaterdag 26 november 2016

Kippers DT - Little Miracles

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met het nieuwe Little Miracles stansblok van Noor! Design. Dit zijn echt geweldige blokken, hierin zit designpapier maar ook gelijk allerlei stansplaatjes zoals de tekstbanners en het vintage plaatje.

Zo heb je al een mooie basis voor je kaarten.


De vorm van de kaart is gemaakt met de Card Art mal Fles van Dutch Doobadoo. Deze heb ik eerst nagetekend op het witte linnenkarton van Joy! Crafts en daarna netjes uitgeknipt. Daarna heb ik de vorm nog nagetekend op designpapier uit het stansblok van Noor! Design.

De randen heb ik nog lichtjes aangezet met Crackle Paint White.


Ook dit mooie babyplaatje en de Bingo cards zit in het stansblok, wat een schatje is dit hé? Onder het plaatje heb ik nog een stukje ribbelkarton van Joy! Crafts geplakt.

Van wit kant heb ik nog een strik gemaakt en een stukje onder het plaatje verwerkt.

De prachtige doily is een nieuwe stans van Noor! Design, ook deze heb ik uit het linnenkarton van Joy! Crafts gestansd.


De tekst baby en de 2 sluitspelden zijn gemaakt met het nieuwe One of a Kind - Baby set van Noor! Design.

Voor de stoerdere look heb ik ook bovenaan nog wat ribbelkarton gebruikt een een stukje jutetouw om de fles gewikkeld.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.

Groetjes, Jenine


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Zuigfles  Noor! Design - Papier & Stansblock La Vie Est Belle - Little Miracles Noor! Design - One of a Kind - Baby Noor! Design - Blauwe mal - Ovale mal sierlijk Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn Joy! Crafts - Paper for Cardmaking - Cardstock linnen white A4 Klosje jute touw 25 gr.

2 opmerkingen:

  1. Hoi jenine ,
    Die is echt wel heel schattig !! Prachtig gemaakt met heel veel mooie spulletjes .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend leuk en schattig kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX