donderdag 10 november 2016

Studio Light - Layered Stamps Kerstkrans

Ik hoop dat ik jullie nog niet verveel met de stempelkaarten? Ik ben op moment nog druk bezig met het voorbereiden van de demo voor a.s. zaterdagmiddag in onze winkel, dus naast de Layered Stamps op moment even geen tijd en energie om ook ander soort kaarten te maken. Maar zaterdag zal er weer wat anders op mijn blog te zien zijn ;-)


Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de prachtige krans, wat is dit ook weer een mooie stempel. Deze heb ik gestempeld met de volgende kleuren Memento Inkt:

* New Sprout
* Bamboo Leaves
* Northern PineHier een close up van de krans. Zoals je wel een klein beetje kan zien heb ik de losse onderdelen ook los op de krans geplakt.

Ik heb de volgende kleuren Memento Inkt hiervoor gebruikt:

* Ballen & Strik
Lady Bug en Rhubarb Stalk

* Sterren
Cantaloupe en Peanut Brittle

De witte accenten heb ik gemaakt met de Uni ball pen. Dit is een pigment inkt in een pen, deze dekt echt heel erg goed.


Onderaan heb ik nog een tekst gestempeld met de tekststempels van Studio Light, hiervoor heb ik de kleur Bamboo Leaves gebruikt.

Op de achtergrond heb ik nog wat gestempeld met de Mixed Media stempels van Studio Light. Hiervoor heb ik de kleuren New Sprout en Bamboo Leaves gebruikt.

De randen rondom de kaart heb ik met de Blending Tool op kleur gebracht, dit heb ik gedaan met de New Sprout.

Voor de afwerking nog wat jute touw gebruikt, wat belletjes en plakparels.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Clearstamp Studio Light - Basic Stamps - nr 154 Kerst randen Clearstamp Studio Light - Basic Stamps - nr 155 Kerst Teksten NL Clearstamp Studio Light - Basic Stamps - nr 157 Kerst Mixed Media   Studio Light - Clearstamp - Christmas Layered Stamps 12 Stempelinkt - Memento - Dewdrop - CantaloupeStempelinkt - Memento - Dewdrop - Peanut BrittleStempelinkt - Memento - Dewdrop - LadybugStempelinkt - Memento - Dewdrop - Rhubarb Stalk Stempelinkt - Memento - Dewdrop - New Sprout Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Bamboo Leaves Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Northern Pine  Misti - Original Misti Laser Etched  Joy! Crafts - Ink Blending tool Couture Creations - Premium Adhesive Pearls 3mm / 206 stuks - Radiant Red Uni-Ball - Impact Bold Point Gel Pen-
2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX