donderdag 17 november 2016

Ik kom je even opfleuren

Aanstaande zaterdag is er de Kleur Try Out dag in onze winkel. Tijdens deze dag mag je ook bij mij aanschuiven om de Winsor & Newton Brushmarkers uit te proberen.


Deze kleuren ook echt ontzettend fijn. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de stiften gewoon echt té weinig pak... terwijl het toch heerlijk kleurt en een super mooi resultaat geeft. Zal proberen er weer verandering in te brengen.... hadden we maar wat doosjes met tijd hé? :-)
Ik heb gewoon het probleem dat ik alle kleurmediums mooi vind.....


Zaterdag gaan we de Cyclamen stempel van Stampendous inkleuren met deze Brushmarkers. Hiervoor gaan we kleuren op het stempelpapier van Joy! Crafts.

De kleuren die ik heb gebruikt zijn de volgende:

Bloemen: O467, O555, Y156
Blaadjes: G338, G339, G356
Blender
W1 + W2 schaduw.


Ik heb er zelf een kaart omheen gemaakt. Dit gaan we zaterdag niet doen, zaterdag gaan we puur alleen het kleuren uitproberen.

Het papier wat ik hiervoor heb gebruikt is van Noor! Design, het Botanical paperpad. Dit zijn echt super leuke kleuren om mee te werken. Langs de randen heb ik de prachtige hartjesmal van Noor! Design gebruikt. Ook zie je achter het afdrukje links boven nog de mooie blauwe kadermal.


De ticket zijn gemaakt met Vintage Flourishes mal, hierop heb ik een tekst gemaakt met de Label Letters van Tim Holtz.

De metalen vlinder is van Prima Marketing.


De banner is van Noor! Design, hierop heb ik ook een tekst van Noor! Design gestempeld.

Achter de bloementoef heb ik nog de Vintage Flourishes swirls gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Noor! Design - Paperboc 15 x 30 cm - Botanical Noor! Design - Blauwe mal - Kader met afgeronde hoekjes Noor! Design - Vintage Flourishes - Swirls/takjes Noor! Design - Vintage Flourishes - Tripple Tricker Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Banners (2st) Noor! Design - Clearstamp - Banner teksten Noor! Design - Sending Love - rand met smalle hartjes Cling stamp - Stampendous - Cyclamen Winsor & Newton - Brushmarker - Set Skin Tones (6st) Joy! Crafts - Stamping Colouring Paper - A4 - WITClearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 57 Grunge Circles Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 58 Thin mesh Finnabair - Mechanicals: Grungy Butterflies


2 opmerkingen:

  1. Zo mooi Jenine, de kleuren spatten er van af. Je hebt het plaatje mooi verwerkt op je kaart met mooie details. Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, zit ik net te bedenken dat ik de zigmarkers voor mijn verjaardag ga vragen, kom jij met weer nieuwe! En ja als je alles leuk vindt, moet je toh keuzes maken. Er is zo veel. Maar het kleurt blijkbaar wel heel mooi zo te zien.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX