zondag 13 november 2016

Kippers DT - CUT-ies Little Presents

Hoi allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer iets laten zien op het blog. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe CUT-ies Little Presents. Wat zijn deze echt super leuk! In een handomdraai heb je een klein cadeautje klaar.

Ik had thuis nog ergens een klein wit kistje staan wat nog geen bestemming had, toen ik die leuke CUT-ies zag wist ik gelijk wat ik ermee wilde doen :-)


Ik heb er een winterse box van gemaakt met allemaal kleine giftbags en gift enveloppes. Ik heb er nu nog niks in gedaan, maar tegen de tijd als ik weet wie ik hem cadeau ga geven ga ik er nog wat kleine cadeautjes instoppen.


Als eerste ben ik begonnen om een aantal bags en enveloppes uit Kraft cardstock van Atbelle te stansen. Daarna heb ik er wat leuke teksten en afbeeldingen op gestempeld met het nieuwe stempelset van de Little Presents. Er zitten super veel kleine stempeltjes op zodat je allemaal verschillende zakjes kan maken.Ik heb gestempeld met de Versafine Onyx Black. Daarna heb ik nog wat witte accenten gemaakt met een witte gelpen. Langs de randen heb ik nog wat Crackle Paint White gesmeerd.

Ik heb zelf wat lijntjes gespannen, hiervoor heb ik het jute touw gebruikt. Om de cadeautjes op te hangen heb ik wat kleine witte wasknijpers gebruikt.


Omdat het een home deco project is geworden kan er uiteraard ook een klein beetje kerstversiering niet ontbreken toch? :-) Op de denneappels heb ik nog wat Eis Effekt Holografisch gesmeerd, hiermee krijg je echt een super leuke winterse denneappel.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Stansmal Kippers Hobby - CUT-ies - Little Presents Mini Envelop Stansmal Kippers Hobby - CUT-ies - Little Presents Mini Gift Bag Clearstamp Kippers Hobby - CUT-ies - Little Presents  Stempelinkt - Versafine - Onyx black   Joy! Crafts - Gel pens goud/zilver/wit  Viva Decor - Eis Effekt - HolografischDecoArt Media - Crackle Paint WhiteKlosje jute touw 25 gr.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX