zondag 27 november 2016

Noor! Design DT - Shine like the stars

Vandaag wil ik jullie nog een babykaartje laten zien, gemaakt met het stansblok La Vie est Belle - Little Miracles. Deze keer een meisjeskaart.

Ik ben echt fan van deze stansblokken, zó ideaal dat je naast het designpapier gelijk bijpassende plaatjes in het blok hebt zitten. Zo hoef je niet zo lang te zoeken naar bijpassende accessoires.


De vorm van de kaart is gemaakt met de Shape Art mal Romance van Dutch Doobadoo. Deze heb ik op wit linnenkarton van Joy! Crafts nagetekend en uitgeknipt.

Het lieve vintage plaatje zit ook in het stansblok Little Miracles. Achter het vintage plaatje heb ik nog de kadermal 6002/0631 verwerkt. Aan de andere kant nog de prachtige Doily 6002/0303 verwerkt. Dit is al een "oudje", maar het blijft toch 1 van mijn favoriete mallen.

Noor! Design - Blauwe mal - Kader met afgeronde hoekjes Stansmal Noor! Design - Cirkel (4stuks)


De mooie tekstbanners komen ook uit het stansblok, echt mooi hé?

De sluitspelden, het slabbetje en de knoop in het midden van de witte bloem zijn allemaal gemaakt met stansjes uit het One of a Kind - Baby set 6002/0638 van Noor! Design. In dit set zitten allemaal kleine accessoire stansjes die je leuk kan verwerken op je kaart.

Noor! Design - One of a Kind - BabyAchter de bloem heb ik nog de Vintage Flourishes swirl 6003/0061 verwerkt.

Ik hoop dat ik jullie met deze babykaart kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl

Noor! Design - Blauwe mal - Kader met afgeronde hoekjes Stansmal Noor! Design - Cirkel (4stuks) Noor! Design - One of a Kind - Baby Noor! Design - Vintage Flourishes - Swirls/takjesNoor! Design - Papier & Stansblock La Vie Est Belle - Little Miracles Joy! Crafts - Paper for Cardmaking - Cardstock linnen white A4 Kant met roosjes en parels - gebroken wit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX