zondag 3 augustus 2014

Under the Sea

Noor! Magazine 3 ligt alweer een tijdje in de winkels. Ik mocht de Coverkaart deze keer maken, echt super gaaf :-) Voor de Coverkaart had ik een vierkante kaart gemaakt met een Dutch Doobadoo Shape Art mal. 

Vandaag is het zulk mooi weer, zal het magazine voor mijn neus liggen en had ineens zin om dit kaartje nog een keer te maken ;-)
Ik heb hetzelfde idee van de kaart nog een keer gemaakt, maar nu met een andere vorm. Voor deze kaart heb ik de mal 470.713.102 gebruikt. 


De basis is uit Kraft cardstock, het designpapier komt uit het paperpad Under the Sea. In het midden heb ik achter de opening mica geplakt. Op dat mica heb ik met StazOn Opaque White een border gestempeld met de Under the Sea stempel 6410/0099.


Verder heb ik de kaart gedecoreerd met alle stansjes uit de Under the Sea serie. Een paar bloemen, jute touw en wat schelpjes, en je kaart is klaar.


Hier kan je zien dat het een dubbele kaart is met een opening in het midden.


Ik hoop dat ik jullie hier weer mee heb kunnen inspireren. Zo kan je zien dat je de kaarten uit het Noor! Magazine ook prima met andere vormen na kan maken.

Liefs Jenine xXx

Noor! Magazine - Jaargang 1 nummer 3  Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Krab / Zeepaardje Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Schelp / Zeester / Schelphoorn  Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Wave Rand Golven Paper Bloc - Under the Sea  Clear Stamp - Under the Sea  Shape Art - Rectangle Stazon Opaque kit - Cotton White Joy! Crafts - Transparante sheets A4

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX