vrijdag 8 augustus 2014

Dutch Doobadoo - Card Art Camera

Afgelopen week heb ik heerlijk genoten van een midweek in Duitsland / Luxemburg. We hebben heerlijk genoten van de omgeving en van het mooie weer.
Uiteraard had ik ook wat freubelspullen bij me ;-) Ik heb onder andere dit kaartje daar afgemaakt.

De basis van de kaart is de Dutch Doobadoo Card Art Camera, deze heb ik nagetekend op Krijtwit kaartkarton. Het gebruikte designpapier is van Maja Design - Coffee in the Arbour.


Op de voorkant van de camera heb ik voor de decoratie diverse stansjes van Noor! Design gebruikt. De Filmstrip 6002/0278 en de randmal 6002/0302 zijn uit Joy! Crafts Fabric paper gestansd en daarna lichtjes opgeschuurd. De stansmal heb ik in 3 delen geknipt, op de voorkant heb ik de 2 uiteinden gebruikt als swirl. Verder zie je nog de nieuwe swirl 6002/0359 en de tekststempel Wish 6410/0312.


Het middengedeelte van de randmal 6002/0302 zie je aan de bovenkant van dit insteekkaartje. Deze heb ik dubbelgevouwen en om de kaart geplakt zodat je een soort "treklabel" ervan maakt.

Op de label 6002/0285 heb ik een tekst stempelt met de stempelset Blossom Tree 6410/0311. Hiervoor heb ik VersaMark inkt gebruikt en witte embossingpoeder.

De Magnolia stempel Tilda with Bowknot heb ik gestempeld in de Dutch Doobadoo Card Art Polaroid.


Hier zie je beide kaartjes naast elkaar:


Het afdrukje heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier.

Hiervoor heb ik de volgende kleuren gebruikt:
* Huid: 252 en 679 gemengd en iets 205
* Haren: 252 en 205
* Jurkje + hoofddoek: 917 en 344 gemengd
* Bloem: 501 en 205 gemengd
* Truitje: 755
* Schaduw: 703

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.

Liefs Jenine xXx


Maja Design - Coffee in the Arbour - White daisies Dutch Card Art - Camera 2delig Dutch Card Art - Polaroid 4delig Cutting stencil - Filmstrip Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Swirl rand Cutting & Embossing stencil - Vintage Borders - Swirl Clear Stamp - I am SORRY Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Label nr 2 Clear Stamp - Cherry Blossom Tree Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel Magnolia - Animal of the Year Collection 2014 - Tilda with Bowknot Die-Namics Die - Mini Royal Roses

5 opmerkingen:

 1. Hallo Jenine,
  Prachtig gemaakt!!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een geweldig mooie kaart jenine, met zoveel prachtige details erop ....KNAP gedaan!!!

  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Rosina!
   Wens jou ook nog een fijn weekend! :-)

   Verwijderen
 3. Dank je wel voor je leuke reactie Astrid :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX