maandag 4 augustus 2014

Dutch Doobadoo - Shape Art Christmas Tree

Ik ben al aan de slag gegaan met de nieuwe Shape Art mal Christmas Tree van Dutch Doobadoo. Erg leuk model weer. De basis heb ik op Kraft cardstock nagetekend. Het designpapier is van Pion Design - Vintage Winter. Het vintage plaatje is van Pion Design - Warm Clothes.Achter het Vintage plaatje heb ik aan de linkerkant de Postcard Merry Christmas 6410/0113 geplakt. Aan de rechterkant zie je nog de blauwe mal 6002/0356. Daarvoor een Poinsettia gemaakt met een Memorybox mal.
Bovenaan heb ik een strik geplakt, daaraan heb ik de schattige belletjes van Marianne Design gehangen en een Kraft label. Deze label heb ik gestansd met de Noor! Design mal 6002/2017  Daarop een tekst gestempeld met de Clear stamp 6410/0114, hiervoor heb ik VersaMark inkt gebruikt en embossingpoeder Opaque White.Onderaan heb ik het Kraft hekje van Dutch Doobadoo verwerkt. Deze heb ik eerst aan elkaar laten zitten en alleen aan de "palen" vastgeplakt op de kaart. Daarna de 2 hekken in het midden losgeknipt zodat ze open kunnen staan.

Voor het hek heb ik wat sneeuw gemaakt en op het hek wat witte gesso gesmeerd. Verder voor de decoratie heb ik nog wat Card Art birds gebruikt.


Achter de boom heb ik de kaartenstandaard van Noor! Design gebruikt om de kaart te laten staan.
Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


Liefs Jenine xXx

 Dutch Shape Art - Christmas Tree    Dutch Doobadoo - Laser Paper Art - Kraft Fences Cardboard Art - A5 - Birds Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Frame + 3 hoekjes  Cutting & Embossingmal - Happy Holidays - Kerst label Clear Stamp - Kerst Merry Christmas Clear Stamp - Postcard Christmas Cutting mal - Cardholder  Scrapvel Maja Design - Frost Basics - 22th of December Scrappapier PION Design - From Grandma`s Attic Tinted - Warm clothes Scrap Unlimited - Parelbrads - wit 

4 opmerkingen:

 1. Wooooooooow, was für ein herrliches Projekt,
  wunderschön.

  Lg
  Ulla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart heb je ervan gemaakt! Werkelijk prachtig!

  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw helemaal mijn ding , alles op elkaar af gestemd fantastisch. Sonja

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX